Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De release van de volgende generatie van The Witcher 3: Wild Hunt is opnieuw uitgesteld! | Xbox One

Volgende generatie versie van The Witcher 3: Wild Hunt Je bent nog maanden weg als dit tweede kwartaal is gepland. Dus hier is een nieuw rapport voor deze editie dat niet stopt met komen. Het moet gezegd worden dat de studio hun producties zo vaak uitstelde, geen wonder!

Xbox Series X release vertraagd | S en PS5 van The Witcher 3

De nieuwe versie van The Witcher 3: Wild Hunt is opnieuw uitgesteld

Vorige maand, CD Projekt aankondigen De volgende generatieversie van de populaire RPG was geenszins een “ontwikkelingshel”. Ondanks alles heeft de Poolse reus zojuist aangekondigd dat hij in het laatste kwartaal van 2022 zal arriveren.

We zijn verheugd aan te kondigen dat de volgende release van The Witcher 3: Wild Hunt gepland staat voor release in het vierde kwartaal van 2022.

Let op het enthousiasme van de studio, want het wijst nog steeds op een nieuw uitstel ter gelegenheid van de zevende verjaardag van Geralts laatste avonturen.

Ik hoop dat het wachten de moeite waard is. CD Projekt heeft al bevestigd dat de nieuwe items beschikbaar zullen zijn via items gerelateerd aan de Netflix-serie.

Terwijl je wacht op het einde van het jaar, kun je jezelf ook onderdompelen in de volgende generatie versie van Cyberpunk 2077 film, of omarm de wondere wereld van The Witcher 3 opnieuw op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, pc en binnenkort Xbox Series X | S en PlayStation 5.

READ  Intel kondigt en lanceert de nieuwe 12e generatie processors bekend als Alder Lake-S