Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

World of Warcraft perd un de ses Top game designers – World of Warcraft

De naam Johnny Cash doet waarschijnlijk geen belletje rinkelen. Eindelijk, ja, ik kan me voorstellen dat sommigen van jullie een countryzanger kennen die bijzondere eer te danken heeft aan de uitstekende Ring of Fire of biopic Walk the Line (die ik ten zeerste aanbeveel), maar het is niet echt het onderwerp van dit artikel. Vandaag heb ik het over Johnny Cash die al meer dan 12 jaar bij Blizzard werkt en afgelopen weekend zijn vertrek aankondigde.

Toen hij in 2013 in Irvine aankwam, bekleedde hij eerst de functie van Associate Game Designer bij Warlords of Draenor. Hij hield specifiek toezicht op het Talador-district. Daarna ging hij verder als game-ontwerper bij Legion en deed hij geweldig werk aan artefacten, wat ongetwijfeld de hoeksteen van zijn werk bij Blizzard zal blijven. Hij werkte ook veel aan gevechten met huisdieren.

In de daaropvolgende jaren werkte hij aan Battle for Azeroth voordat hij in 2019 overstapte naar Senior Game Designer. Daarna werd hij verantwoordelijk voor de inhoud van het Bastion-gebied in Shadowlands. Bij deze gelegenheid begon hij naam te maken in de media door deel te nemen aan verschillende promotie-interviews.

Het afgelopen jaar is zijn rol als Lead Quest-ontwerper dubbelzinniger geworden en ongetwijfeld heeft hij gewerkt aan de volgende uitbreiding, om ervoor te zorgen dat de algemene verhalende context van de game wordt gecreëerd. Een deel van zijn taak was ook om de normen voor opdrachten op WoW vast te stellen en ervoor te zorgen dat teams het onderwerp opvolgen.

Op dit moment is het nog niet duidelijk wat de toekomst van Johnny Cash zal zijn. Misschien sluit hij zich aan bij andere voormalige medewerkers van Notorious Studios, Frost Giant of Lightforge Games, of lanceert hij zijn eigen team. band ontwikkelstudio. Wij wensen hem in ieder geval veel succes in de toekomst!

READ  Sega biedt update over zijn 'Super Game'-line-up - Nieuws