Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wordt koningin Maxima binnenkort de heerser van Nederland? Zijn dochter Amalia, hoop…

Afgelopen oktober, Nederland Gelegaliseerd homohuwelijk binnen de koninklijke familie. Nu kan de erfgenaam van de kroon, zonder de troon op te geven, trouwen met iemand van hetzelfde geslacht als ze dat wil.

Amalia is geen prinses zoals de anderen

Aan de zijde van de 17-jarige prinses Amalia loopt het niet echt vast. Grote zus van Alexia (geboren in 2005) en Arian (geboren in 2007), ze zegt in een autobiografie dat ze heel bescheiden is. “Niet klaar” Voor de rol van zijn leven…

EEN De autobiografie Claudia de Breij, Ze geeft toe dat haar vader de koning herhaaldelijk heeft verteld Van Willem-Alexander, 54 ik Volg een gezond dieet en lichaamsbeweging ik,,Hij zal dus niet snel vertrekken. Anders geeft hij toe dat Amalia wil dat haar moeder, koningin Maxima, 50, de rol van regent aanvaardt.

Berichten die prinses Amalia in een eigen categorie plaatsen. student in Ze heeft al Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag Hij gaf tijdens zijn hoger onderwijs een jaarinkomen van 1,6 miljoen op omdat hij zich schaamde om het voorrecht te zien in vergelijking met andere studenten die in financiële problemen waren voordat hij zijn land kon dienen.

Ze wilt Een taak ik Internationale organisatie ik Voordat hij zijn studie aan de prestigieuze Universiteit Leiden voortzette, werkte hij parttime als kelner in een café vlakbij het strand.

Wat als ze geen koningin wordt?

In haar boek over haar dagelijks leven legt Amalia uit dat ze graag zangeres of pony zou zijn geweest als ze op een dag niet over Nederland hoefde te regeren. Afschaffing van de monarchie? De prinses had er geen bezwaar tegen.

READ  Koningin Maxima der Nederlanden, haar nieuwe luxe "Initial" armband

>> Zie ook: George Clooney is “stoer verliefd”: hoe Amal zijn leven op zijn kop zette