Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koning Willem-Alexander van Nederland in rep en roer: dreiging hangt boven hem

Koning Willem-Alexander van Nederland verliest een belangrijke beurs: hij werd beschuldigd van het sluiten van een koninklijke tuin voor de jacht.

Een klap voor koning Willem-Alexander der Nederlanden. De Nederlandse heerser komt misschien binnenkort Onder dwang Minimaliseer de luxe van zijn levensstijl En laat een van zijn hobby’s achter: jagen. Van onze collega’skoninklijke verhalen, Op maat gemaakt door de Koning der Nederlanden Sluit het koninklijk domein voor drie maanden per jaar Het hoofdtoilet voor de jacht kan tot een einde komen.

Head Low Estate is een natuurpark van 9.700 hectare waarvan 80% bebost is. Elk jaar sloot koning Willem-Alexander de tuin af. Officieel “Persoonlijke redenen”, Markeer onze collega’s. Maar dat deze periode van half september tot Kerstmis samenvalt met het jachtseizoen ontgaat de Nederlandse politieke klasse niet. Het gekroonde hoofd maakt dus persoonlijk gebruik mogelijk.

De minister van Landbouw is hierbij betrokken

In de kolommen van de Nederlandse krant Stenter, We kennen deze privatisering van het domein “Een vrijstelling (…) van de vergunningsvoorwaarden voor de subsidie ​​omdat een beheerder maar één hectare voor eigen gebruik mag houden”. Het is verre van de 7.200 hectare die door de koning is gereserveerd voor de jacht. Daarnaast is er een domeinafsluitingsperiode Het tweede verdriet Voor Crown onderwerpen. De wet stelt dat dit een van de andere voorwaarden is voor het verkrijgen van de genoemde subsidie De opening van de natuur is 358 dagen per jaar.

In 2018 werden de 358 dagen dat het staatsdomein open was door veel politieke partijen gerespecteerd. Maar dit verzoek werd door de Kroon afgewezen omdat het verband hield met de sluiting “Het persoonlijke leven van de koning”. Dit betekent een subsidie ​​van 4,7 miljoen euro – Voor de periode van 2016 tot 2021 – De kroon keert terug naar het hart van het Nederlandse nieuws als het nieuwe contract in onderhandeling komt terwijl het contract afloopt. De regering nam zelfs de kwestie op zich, Door de stem van zijn minister van Landbouw Corolla Schoutten: In een brief aan de Tweede Kamer op 8 september herinnerde hij aan de 358-dagenregel voor het ontvangen van deze subsidie.

READ  Wereldwijd -2022. België bevestigt, Nederland is hoger dan Turkije

Artikel geschreven in samenwerking met 6Medias

Fotocredits: Dana Press / Bestimage