Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wiskunde-oefeningen gecorrigeerd voordat ze de tweede plaats innamen in het secundair van Henry IV en Louis Le Grand

Om je goed voor te bereiden op het binnenkomen op de tweede plaats, is het handig om te oefenen met enkele goedgekozen oefeningen. De adviezen van twee professoren van het prestigieuze Lycée Henri IV en Louis Le Grand kunnen nuttig zijn voor elke student die de derde verlaat.

Na een patent aan comfort denken? Degenen die streven naar uitmuntendheid wordt geadviseerd om wat huiswerk in hun rugzak te stoppen. Dit gecorrigeerde rekenoefenboekje is voor derdejaarsstudenten die op het punt staan ​​naar hun tweedejaarsklas te gaan. Anne Paradas-Arroyo, hoogleraar Louis Le Grand High School en Laurent Lemaire Professor of Hendrik IV middelbare school Advies over Plaats Van deze twee Parijse instellingen, gymnastiek die in de zomer wordt uitgevoerd voor toekomstige studenten.

» Lees ook – Vind patentresultaten op Student Figaro

“Het totale opleidingsniveau is erg hoog in vergelijking met het derdejaars programma”Anne Paradas Arroyo en Laurent Le Maire

“Dit is een selectie van oefeningen die een groot deel van het derdejaarsprogramma Wiskunde beslaan en gericht zijn op het beoordelen van kennis en technieken die nuttig zijn om het tweede jaar in te gaan.” En ze voegen toe “het is een Het is niet nodig om alle oefeningen uit te voeren, maar het lijkt redelijk om in ieder geval de gemakkelijkste te vinden”. Tot slot, wees niet ontmoedigd als het niveau je moeilijk lijkt, de docenten voegen er duidelijk aan toe: “Het algemene niveau van de aangeboden oefeningen is erg hoog in vergelijking met het programma van het derde jaar. Het niet vinden van een oefening, zelfs niet als je er tijd aan besteedt, beoordeelt op geen enkele manier het toekomstige succes van de tweede “Ze schrijven en moedigen studenten aan om door te zetten in hun inspanningen.

READ  Space: NASA waarschuwt dat een enorme asteroïde de aarde kan raken op Valentijnsdag 2046

Wiskunde: Boek III-II door Anne Paradas-Arroyo (Louis Le Grand) en Laurent Lemerre (Henry IV)

Klik hier om de infographic te vergroten

Klik hier om de infographic te vergroten

Hier zijn de rest van de oefeningen met antwoorden: