Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Windows 12 en RAM, zal uw computer compatibel zijn?

Windows 12 en RAM, zal uw computer compatibel zijn?

Processors/Centrale verwerkingseenheden (CPU’s).

1 GHz of sneller, met twee of meer cores en op onze lijst met goedgekeurde processors. De processor van je computer bepaalt grotendeels of je Windows 11 kunt draaien. De kloksnelheid (minimaal 1 GHz of sneller) en het aantal cores (2 of meer) zijn inherent aan het ontwerp van de processor toen deze werd gemaakt. Ze worden niet beschouwd als upgradebare componenten.

RAM-geheugen: 4 GB.

Als uw computer minder dan 4 GB geheugen heeft, is het soms mogelijk om extra RAM toe te voegen. Controleer de website van uw computerfabrikant of vraag een reseller om te bepalen of er eenvoudige, betaalbare opties zijn om aan de minimale vereisten voor Windows 11 te voldoen.

Opslag: een opslagapparaat met een capaciteit van 64 GB of meer.

Als uw computer niet over een voldoende grote opslagschijf beschikt, is het in sommige gevallen mogelijk om deze te upgraden. Controleer de website van uw computerfabrikant of vraag uw reseller om te bepalen of er eenvoudige en betaalbare opties zijn om aan de minimale vereisten voor Windows 11 te voldoen.

Systeemfirmware.

Ondersteuning voor UEFI (voor Unified Extensible Firmware Interface, een moderne versie van PC BIOS) en Secure Boot-functies.

TPM : Trusted Platform Module (TPM) versie 2.0.

Grafische kaart : Compatibel met DirectX 12 of hoger, met WDDM 2.0-stuurprogramma.

een scherm :

Een high-definition (720p) scherm met een diagonaal van 9 inch of meer en 8 bits per kleurkanaal. Als uw schermformaat kleiner is dan 9 inch, is de vereiste Windows-gebruikersinterface mogelijk niet volledig zichtbaar.

Internetverbinding en Microsoft-accounts: Windows 11 Home Edition vereist een internetverbinding en een Microsoft-account om de apparaatinstallatie bij het eerste gebruik te voltooien.

READ  Wrak SpaceX gevonden in Australië, Elon Musk gearresteerd

Upgradebare versies van Windows.

Om te kunnen upgraden via Windows Update moet op uw apparaat Windows 10, versie 2004 of hoger worden uitgevoerd. Gratis updates zijn beschikbaar via Windows Update in Instellingen > Update en beveiliging.