Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Windows 11 versie 22H2: nieuwe functies, releasedatum en compatibiliteit

Windows 11 versie 22H2: nieuwe functies, releasedatum en compatibiliteit

Om de eerste verjaardag van Windows 11 te vieren, bereidt Microsoft een grote update voor zijn systeem voor. Dit zijn de nieuwe functies die u kunt verwachten voor Windows 11 versie 22H2 en wat u moet weten.

Bron: HP

na l Windows 11 starten In oktober 2021 bereidt Microsoft een belangrijke update voor het besturingssysteem voor. Het is gratis te downloaden en belooft het besturingssysteem te blijven updaten.

Wat is er nieuw in Windows 11 22H2

Hier is een samenvatting van wat er nieuw is om weg te nemen van de grote update.

 • Tabbladen in Verkenner
 • Betere integratie met OneDrive
 • Mappen in het Startmenu
 • Meer aanpasbaar startmenu
 • Slepen en neerzetten terug naar de taakbalk
 • Vensters delen met Microsoft Teams
 • Nieuwe volume-indicator
 • Verbeteringen aan het aanraakscherm
 • Interface-update
 • Nieuwe taakbeheerder

In detail zou de Windows 11 22H2-update uw gebruik van het Microsoft-systeem niet fundamenteel moeten veranderen. Het is eerder een kwestie van doorgaan met het werk van de Windows Update die een boost kreeg met de overstap naar Windows 11.

Modernere interface

De taakbeheerder die schuchter is geëvolueerd sinds Windows 8 krijgt een nieuwe interface. Andere gedateerde elementen, zoals de volume-indicator, zijn herzien om een ​​meer coherent beeld te geven.

In het Start-menu introduceert Microsoft een aantal belangrijke wijzigingen. We kunnen de toegang tot mappen opmerken om de snelkoppelingen gemakkelijker te organiseren en de mogelijkheid om de grootte van het gebied dat aan de geïnstalleerde applicaties is toegewezen te wijzigen.

Het organiseren van vensters wordt eenvoudiger met nieuwe touch-snelkoppelingen voor gebruikers van tablets of hybride pc’s, maar ook met een muis met behulp van de bovenkant van het scherm. Dit laatste is een nieuwe manier om Windows Snap te gebruiken en de vensters op delen van het scherm te ordenen.

Windows 11 22H2 toont een nieuw menu
Windows Snap wordt eenvoudiger // Bron: Frandroid

De taakbalk herstelt bestanden met slepen en neerzetten tussen apps die verdwenen zijn met Windows 11. Het bevat ook enkele wijzigingen, zoals de mogelijkheid om naast de tijd op de microfoon te tikken om je onmiddellijk te dempen. Iconen zoals batterij of taal en Bluetooth-menu’s zijn ook herzien.

Windows 11-instellingen zijn ook gevuld met nieuwigheden met de mogelijkheid om Bing’s foto van de dag in te stellen als achtergrond of een bestand Een nieuwe sectie gewijd aan de Microsoft-abonnementen.

Het Alt + Tab-menu beslaat niet langer het hele scherm en presenteert apps per groep als ze samen op het scherm worden weergegeven.

Alternatief tabblad voor het nieuwe menu in Windows 11
Het nieuwe Alt + Tab-menu is niet langer volledig scherm // Bron: Frandroid

Toepassingen

De ster van deze update is ongetwijfeld de bestandsverkenner. wint De mogelijkheid om tabbladen te gebruiken Zoals een webbrowser.

Windows 11 tabblad bestandsverkenner
Bron: Microsoft

De Explorer-interface evolueert ook om de Microsoft OneDrive-integratie te verbeteren. Via OneDrive is het makkelijker om bestanden te delen. Het deelvenster integreert computers op het lokale netwerk, En niet alleen die in bluetooth beschikbaar zijn.

READ  Cyberpunk 2077: de versie PS5 verschijnt op de PSN met een nieuwe cover | Xbox One

Clipchamp-applet waarmee u: Bewerk video’s eenvoudig en gratis Inheems in Windows 11.

Wekelijkse Clipchamp Frandroid-app

Microsoft Teams moet ook de mogelijkheid krijgen om het systeemvenster eenvoudig te delen door middel van diepe integratie. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en klik op Delen.

Windows wordt slimmer

Met Windows 11 richtte Microsoft zich op het gebruiksvriendelijker maken van het systeem.

De nieuwe modus Niet storen is eenvoudiger in te stellen en stelt u in staat om meldingen met slechts een paar tikken te dempen. U kunt met name perioden van focustijd creëren.

Focusmodus in Windows 11
Focusmodus // Bron: Frandroid

Aan de beveiligingskant voegt Microsoft een intelligent app-beheer toe dat helpt bij het detecteren en blokkeren van niet-vertrouwde of potentieel gevaarlijke apps.

Windows 11 bevat een nieuwe toegangsfunctie: Live Feedback. Met behulp van kunstmatige intelligentie interpreteert Microsoft snel de woorden van elke audiobron op uw computer om dialogen in tekst weer te geven. Het is duidelijk dat Microsoft op dit moment alleen Engels (VS) ondersteunt.

Windows 11 AI april 2022
Bron: Microsoft

U bent waarschijnlijk bekend met de functies van het toevoegen van achtergrondvervaging in toepassingen voor videoconferenties. Microsoft integreert deze functies native in Windows 11 voor ontwikkelaars via AI. Gebruikers kunnen ook profiteren van actieve onderdrukking van achtergrondgeluid en automatische blikcorrectie voor een natuurlijker gesprek.

Wat is de releasedatum van Windows 11 22H2?

De eerste grote update voor Windows 11 staat gepland voor eind 2022. We kunnen verwachten dat Windows 11 22H2 in september, of waarschijnlijker in oktober, wordt uitgerold.

Is Windows 11 22H2 compatibel met mijn pc?

Als uw pc compatibel is met Windows 11, zou u de 22H2-update zonder problemen moeten kunnen installeren.

READ  Jurassic World: Velocicoaster's aantrekkingskracht onthuld in een video

Er is een procedure om dit te waarborgen.

 • Register-editor openen Windows 11
 • Ga naar de titel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\TargetVersionUpgradeExperienceIndicators
 • Open het NI22H2-item
 • lees waarde” RedReden
 • Als er niets verschijnt, is uw computer compatibel met de update en zal Microsoft niet voorkomen dat deze wordt geïnstalleerd

Omgekeerd, als de waarde iets anders aangeeft, zou dit u moeten wijzen op de redenen voor de incompatibiliteit met uw apparaat. Er kan een gebrek aan opslagruimte zijn of er is een probleem TPM-chipconfiguratiebijvoorbeeld.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.