Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wilden Infantino en FIFA Messi kronen?

De FIFA-voorzitter heeft in het verleden gezegd dat hij hoopte dat Lionel Messi het WK zou winnen.

Gianni Infantino beleefde zondag alle emoties in de laatste minuten van de extra tijd tussen Frankrijk en Argentiniƫ. Geef de schuld aan de enorme kans van Randall Kolo Mwani die de Blues bijna heiligde. En het bracht een enorme nieuwe teleurstelling voor Lionel Messi. Terwijl Emmanuel Macron klaagde over deze gouden kans, dachten sommige waarnemers dat ze grote opluchting merkten bij de FIFA-voorzitter, ondanks zijn plicht tot onpartijdigheid.

De veronderstelde soepelheid in scheidsrechters die Argentiniƫ gedurende het hele toernooi heeft genoten, met niet minder dan zes strafschoppen in zeven wedstrijden, waarvan sommige twijfelachtig, heeft duidelijk veel te maken met de samenzweerderige retoriek rond de kroning van Argentiniƫ sinds zondag.

“Na wat er gebeurde in de wedstrijd ArgentiniĆ«-Nederland met Messi, stuurden ze een Argentijn om ons te arbitreren… Ik durf te wedden dat ArgentiniĆ« het Wereldkampioenschap zal winnen.”Zo had Pepe Pepe vrijgelaten nadat Portugal in de kwartfinales door Marokko was uitgeschakeld, waarbij hij impliciet de FIFA beschuldigde van het regelen van de uitkomst van de competitie.“Hoewel ik geen complottheorieĆ«n onderschrijf, is wat Pepe zei logisch: ArgentiniĆ« is echt gunstig.”Van zijn kant aarzelde hij niet om de stille Zlatko Dalic toe te vertrouwen na de nederlaag van KroatiĆ« tegen ArgentiniĆ«.

Messi moet het WK winnen

Om hun demonstratie te ondersteunen, hebben sommigen niet geaarzeld om oude opmerkingen van Gianni Infantino over Lionel Messi naar voren te brengen. aanvragen in kolommen Natie In september 2017 heeft de FIFA-voorzitter al verklaard dat “het zou oneerlijk zijn Dat Lionel Messi stopt zonder het WK te winnen, in de overtuiging dat de Argentijn, ” abnormaal “, Het moest “Ter gelegenheid van zijn tijd” zoals Diego Maradona. “De jaren tachtig en negentig hoorden bij Maradona, de laatste tien jaar van Messi. Natuurlijk won Maradona ook het WK. Ja, Messi moet het WK nog winnen.” Ik drukte.

De Zwitserse leider stak zijn geluk niet onder stoelen of banken na de overwinning van Lionel Messi. “Om het WK te kunnen toekennen aan een uitzonderlijke speler. Een uitzonderlijke speler als Lionel Messi. Het is een unieke emotie. Hij is iemand die de harten van miljoenen mensen over de hele wereld deed trillen. En dat hij deze trofee won, Het is geweldig,” Hij is al gevangen genomen.

READ  Premier League: Chelsea's eerste overnamebod op Roman Abramovich