Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wielersport.  The Road – Alaphilippe liep een gebroken kuitbeen op: “Ik wilde het niet zeggen”

Wielersport. The Road – Alaphilippe liep een gebroken kuitbeen op: “Ik wilde het niet zeggen”

Julian Alaphilippe Hij kent een teleurstellende start van het seizoen, met pech en resultaten die niet aan zijn verwachtingen voldoen. Maar de Fransman Soudal is een snelle stap Hij weigert hiervoor een rechtvaardiging te vinden. Dat maakt de tweevoudig wereldkampioen echter bekend in een interview met de krant Parijse Deze donderdag nadat hij zijn laatste races had gelopen met een gebroken kuitbeen. “Ik wilde het niet zeggen, omdat ik niet wilde dat mensen dachten dat ik excuses aan het maken was.” Hij legt uit. Deze blessure is ontstaan ​​op Stradi BianchiNa een val met zijn collega Paul Magnier Ongeveer 100 km van Siena.

Julian Alaphilippe speelde de rol van El Ronde terwijl hij last had van een breuk!

“Ik deed het in stealth-modus, ik leed gewoon…”

“Deze val (op Strade Bianche) gaf me een harde klap tegen mijn achterhoofd, Aldus de winnaar van de Italiaanse Semi Classic 2019. Ik voelde fysieke pijn in mijn linkerknie. Toen ging ik zo slecht door de Tirreno terwijl ik op mijn tanden zat te knarsetanden. Daarna kon ik rijden, ook al had ik pijn. Maar ik deed het in de spookmodus, en ik leed gewoon zonder mezelf te kunnen uiten. Daarna reed ik de race Milaan-San Remo, waar ik uiteindelijk als de besten kon vallen. Maar de pijn was er nog steeds.” En op dat moment was dat zo Julian Alaphilippe Hij ondergaat tests om deze breuk in de linkerknie aan het licht te brengen. Er is echter geen sprake van dat de diagnose publiekelijk wordt bekendgemaakt. De 31-jarige puncher Hij wil zelfs concurreren met Vlaanderen. “Het is mijn schuld. Het zijn al heel moeilijke races als je 100% fit bent. Maar met deze blessure die mij verzwakte, was het erg ingewikkeld. Het hoofd wilde beslissen in plaats van de knie.”

“Ik wil niet reageren op wat mensen over mij zeggen.”

Waarom Alaphilippe Heeft hij ervoor gekozen om te zwijgen over zijn blessure? “Omdat ik erg gemotiveerd was en het lastig was, na al het werk dat ik voorin had gedaan, om niet aan de start te staan.” Voordat u toevoegt: “Ik wil er alleen maar aan denken om vooruit te komen, en niet te reageren op wat mensen over mij zeggen.” Bovenal blijft de Fransman optimistisch: “Ik weet dat ik ooit weer aan de start zal staan ​​en de finale zal kunnen spelen. Daar geloof ik heilig in.”