Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wie is Caroline Ellison, een van de nieuwe personages in het FTX-schandaal?

Wie is Caroline Ellison, een van de nieuwe personages in het FTX-schandaal?

Op slechts 28-jarige leeftijd nam ze de leiding over van Alameda Research, een investeringsfonds gespecialiseerd in cryptocurrency-handel, opgericht door haar vriend, Sam Bankman-Fried. Twitter @carolinecapital

schilderen – In de buurt van Sam Bankman-Fried stond de handelaar op 28-jarige leeftijd aan het roer van een dochteronderneming van FTX, genaamd Alameda Research.

De FTX vallen Ze stopt nooit met het onthullen van haar deel van de geheimen. Dit cryptocurrency-platform, ooit een van de meest invloedrijke ter wereld, werd op 11 november ingediend onder Chapter 11-bescherming van de US Bankruptcy Code. omdat ? Wanbeheer van zijn activa in verband met het FTT-token, dat veel van zijn waarde verloor, evenals een hack van meerdere miljoenen dollars. Voor sommige professionals is FTX “Lehman BrothersCryptocurrency, verwijzend naar de bank die tijdens de crisis van 2008 failliet ging.

In de nasleep heeft FTX 130 filialen opgeleid, waaronder het cryptocurrency-investeringsfonds Alameda Research. Ongeveer $ 10 miljard aan FTX-klantaccounts werd overgedragen aan Alameda Research om risicovolle deals en investeringen te financieren. als zijn schepper, Sam Bankman Fried, is de bron van tegenslagen, de nieuwe onthulling benadrukt ook de rol van Caroline Ellison, een ander gezicht van dit schandaal. Op 9 november bevestigde ze tijdens een videovergadering de geldoverdracht aan haar werknemers en bood ze haar excuses aan voor het teleurstellen van haar werknemers.

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 80% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  Belastingen: Dit zijn de deadlines voor het indienen van uw aangifte voor 2023, afhankelijk van uw afdeling