Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee datums om te onthouden om tot € 442 aan kerstbonus te winnen

De kerstbonus is verlengd tot eind 2022.

Elk jaar, in december, kerstbonus Het wordt gewaardeerd door duizenden Fransen. Dit is wat u moet weten over deze populaire bonus: betalingsgeschiedenis en geschiktheidscriteria, plus hulpbedrag.

Wie kan profiteren van de verjaardagsbonus?

Zoals elk jaar zou de kerstbonus er in de nabije toekomst moeten komen. We kunnen alleen beloven dat het voor u zal werken. In deze bijzondere tijd van het jaar, waarin de inflatie nog steeds grote schade aanricht, wordt het voor veel gezinnen steeds moeilijker om te overleven. Wat we kunnen zien is dat het is gefinancierd door Kinderbijslagfonds (CAF) En ook via Mutualité sociale agricole (MSA) of Pole emploi. Het is echter niet voor iedereen weggelegd. Alleen voor degenen die in december of november 2022 gebruik konden maken van onderstaande diensten:

  • Actief solidariteitsinkomen (RSA)
  • Terugkeer naar werk bonus vast tarief
  • Specifiek solidariteitsbedrag (ASS)
  • Toeslag Pensioen (AER) De AER is een recht dat in 2011 is afgeschaft, maar wie eerder is opengesteld, kan er nog wel van profiteren.

Wat is de premiewaarde?

Voor mensen die genieten van de minimale sociale uitkeringen en die voldoen aan de voorwaarden om deze te krijgen verjaardag De hoogte van de bijstand staat vast. Die was de afgelopen jaren 152,45 euro. Maar voor mensen met RSA is het duurder. In feite wordt het bedrag bepaald door het aantal mensen dat in het huis woont. Merk op dat de cijfers vergelijkbaar zijn met vorig jaar:

  • Alleenstaande: 152,45 euro
  • Ouder en alleenstaande ouder: 228,67 euro
  • Echtpaar zonder kinderen: 228,67 euro
  • Vier kinderen van één ouder: 396,37 euro
  • Echtpaar met vier kinderen: 442,10 euro
  • Meer dan vier kinderen plus € 60,98 per persoon.
READ  Salaris: hier leest u hoe u uw maandelijkse levensonderhoud kunt berekenen en verbeteren!

Vanaf 15 december 2022 start CAF of MSA met de eerste overboeking. Voor degenen die het via Pôle emploi ontvangen, moeten ze wachten tot de volgende dag. Op 1 december betaalt het bedrijf de betaling. De datum waarop u de verjaardagsbonus op uw bankrekening ontvangt, kan afhankelijk zijn van het verwerkingsproces van uw bank. Je hebt dus nog een paar dagen te wachten.

Welke stappen moet ik nemen om het te krijgen?

Het is niet nodig om actie te ondernemen om deze bonus te krijgen. Dit is geen grap. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze betaling automatisch wordt uitgevoerd voor alle mensen in de bovenstaande scenario’s. Als je niet zeker weet of je hier recht op hebt, kun je een proefabonnement proberen. Zo kun je zien of het wachten het waard is of niet.