Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WhatsApp: Waarom de berichten-app straks voor veel telefoons onbereikbaar is

eenvoudig
De WhatsApp instant messaging-app wordt binnenkort geüpdatet. Berichten zijn niet langer compatibel met sommige apparaten.

Voor WhatsApp-gebruikers: binnenkort zijn berichten met een groen logo mogelijk niet toegankelijk vanaf je smartphone! De app begint binnenkort aan een update die het gebruik ervan op veel telefoons kan verstoren. Toegang tot messaging zal niet beschikbaar zijn op bepaalde telefoonmodellen, die al enkele jaren oud zijn, melden onze collega’s van gespecialiseerde media. telefoonandroid.

De site noemt de datum van 31 december, maar vooralsnog heeft WhatsApp geen specifieke deadline voor deze nieuwe update bekend gemaakt. Vanuit praktisch oogpunt is het vooral het merk Apple dat zich zorgen zal maken. De iPhone 5 en 5c zullen als eerste door deze wijziging worden getroffen. gespecialiseerde media generatie Uit ondersteunende tests blijkt dat het inderdaad onmogelijk is om de berichten-app op deze telefoonmodellen te gebruiken. Dit is alleen beschikbaar op apparaten met iOS 12.

En hoe zit het met Android-technologie?

Voor smartphones met Android-besturingssystemen geldt dat toestellen met een versie ouder dan 4.1 geen gebruik meer kunnen maken van WhatsApp. In dit geval moet u een nieuwere versie van het besturingssysteem downloaden of zelfs overwegen uw telefoon te wijzigen… “Als we stoppen met de ondersteuning van uw besturingssysteem, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en wordt u er keer op keer aan herinnerd om uw apparaat te upgraden om door te gaan WhatsApp gebruiken”, De app identificeert het op zijn website.

Om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen, stoppen we regelmatig met het ondersteunen van oudere besturingssystemen om onze middelen te wijden aan het ondersteunen van de nieuwste.

READ  HoYoverse onthult Zenless Zone Zero, een stedelijke actie-RPG-game - Nieuws