Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WhatsApp lanceert de perfecte functie om je vakantie te organiseren

WhatsApp lanceert de perfecte functie om je vakantie te organiseren

  • WhatsApp is bezig met een bètatest van een nieuwe functie waarmee je groepsgesprekken kunt plannen
  • Het is handig voor het plannen van gesprekken met groepen vrienden, maar de functie helpt WhatsApp ook om beter te concurreren met Zoom.
  • Sinds kort is de berichtendienst ook gestart met scherm delen tijdens gesprekken, waardoor je er presentaties mee kunt geven.

WhatsApp blijft updaten. Meta-berichtenservice is onlangs gelanceerd Scherm delen tijdens videogesprekken. Het volgende grote nieuws zou natuurlijk een functie kunnen zijn waarmee je videogesprekken kunt plannen. Tot nu toe heeft WhatsApp geen officiële aankondiging gedaan. Maar zoals gewoonlijk zijn onze collega’s van WABetaInfo op zoek naar toekomstig nieuws dat de berichtenservice zal bereiken.

Tijdens het onderzoeken van een bètaversie van WhatsApp voor Android, zag de site het testen van de nieuwe berichtenfunctie. Zoals uitgelegd door WABetaInfo, zullen de bètagebruikers die betrokken zijn bij deze test de mogelijkheid hebben om gesprekken in te plannen in WhatsApp-groepen. Met de interface kunt u de datum en tijd selecteren en het onderwerp van de oproep selecteren.

Zodra het gesprek is gepland, verschijnt het in de groepschat. Andere leden hebben de mogelijkheid om al dan niet deel te nemen aan dit geplande gesprek. Degenen die besluiten lid te worden, ontvangen een herinnering 15 minuten voordat deze oproep begint.

Maar op dit moment is het niet bekend wanneer deze bèta-geteste functie voor alle gebruikers wordt geïntroduceerd.

READ  Nieuw in Ruins of Lordaeron in Patch 9.2.5 - World of Warcraft

Geschikt voor vergaderingen

Aangezien WhatsApp een consumentenapp is, kunnen geplande oproepen bijvoorbeeld worden gebruikt om een ​​kleine ontmoeting tussen vrienden te plannen om evenementen of vakanties te plannen. Maar WhatsApp wordt steeds vaker gebruikt op de werkvloer. En het feit dat je nu gesprekken kunt plannen, brengt het dichter bij de Zoom-ervaring voor vergaderingen tussen collega’s.

Daarnaast biedt WhatsApp dankzij de recent gelanceerde functie voor het delen van schermen ook de mogelijkheid om tijdens videogesprekken tussen collega’s presentaties te geven of documenten te bespreken. En vergeet niet dat WhatsApp ook de functie Community’s biedt waarmee je groepsdiscussies zoals Slack of Discord kunt organiseren.