Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WhatsApp is vanaf 1 november niet beschikbaar op sommige smartphones

Berichten – Zeer oude versies hebben geen toegang tot de app-download en updates.

Sinds 1 november van dit jaar is De WhatsApp Het zal niet langer beschikbaar zijn op sommige smartphones met een heel oud besturingssysteem.

Het laat zien dat het voorstellen van een app die onder alle versies van besturingssystemen werkt, veel werk vereist voor ontwikkelaars citroensap. Het is dus niet langer mogelijk om een ​​mailbox te installeren Facebook sociale netwerksite Op ongeveer veertig telefoons.

Wil je een alternatief Android ROM installeren?

De smartphones De getroffenen zijn degenen met een versie die gelijk is aan of ouder is dan Android 4.1, evenals een iPhone die niet compatibel is met iOS 11 en hoger. WhatsApp wordt nog steeds gebruikt als de app al is geïnstalleerd. Functies zullen na verloop van tijd gewoon afnemen en updates (inclusief beveiligingsupdates) zijn niet langer beschikbaar.

Verschillende merken worden beïnvloed door deze wijziging, vermeldingen Versturen. vind in het bijzonder Iphone (5, 5C en eerder), Huawei (Ascend G740, Ascend Mate, Ascend D Quad XL, Ascend D1 Quad XL, Ascend P1 S en Ascend D2), Samsung (Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy S2, Galaxy S3 mini en Galaxy Xcover 2, Galaxy Core en Galaxy Ace 2).

Er is een truc voor smartphones hieronder: Android. Het is mogelijk om een ​​alternatieve Android ROM te installeren, zoals LineageOS (…) Lees meer in 20 minuten

Video – Senegal: TikTok’s fonds van 250 miljoen euro sluit Afrika en woede van influencers uit:

Lees ook:
Instagram kondigt nieuwe functies aan om de geestelijke gezondheid van tieners te beschermen
Apple: kwetsbaarheid iOS 15 geeft toegang tot Notes zonder iPhone te ontgrendelen
De massale black-out op Facebook heeft geprofiteerd van Twitter, Signal en Telegram

READ  Discord Nitro is 3 maanden gratis in de Epic Games Store, hoe krijg je het? - Breken Flip