Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WhatsApp: een langverwachte nieuwe functie komt binnenkort naar onze telefoons

WhatsApp zal zijn gebruikers binnenkort toestaan ​​om berichten te beantwoorden met emoji’s. (© tashatuvango / Adobe Stock)

ik heb net ontvangen bericht op whatsapp, maar inspiratie ontbreekt het antwoord. Een beetje mysterie omdat er geen behoefte is om uw gesprekspartner te beledigen.

Je hoeft niet te antwoorden. In plaats van te antwoorden met een ander bericht, zeg je tegen jezelf dat het beter is om het bericht rechtstreeks te beantwoorden met een emoji, zonder het gesprek opnieuw te starten.

Helaas, in tegenstelling tot andere boodschappers zoals boodschapper Of Telegram, het kan niet op de app op de groene telefoon. Nog niet. Omdat WhatsApp wordt gebruikt door zijn websiteBijna 2 miljard mensen in 180 landen Vanuit de hele wereld zal deze functionaliteit binnenkort beschikbaar zijn.

Zes reacties beschikbaar

Volgens de gespecialiseerde informatiewebsite op WhatsApp, WABetaInfofunctie zal worden opgenomen In bètaversiemomenteel onderhouden door een paar “bèta-testers” (die verantwoordelijk zijn voor het testen van een pc-product voordat de app-editor het merkt): Android 2.22.8.

De site maakt het zo snel mogelijk bekend augustus 2021. eJe hebt de informatie kunnen bevestigen door deze populaire bèta vrij te geven, evenals de getuigenissen, gedateerd Sociale netwerken, veel mensen die screenshots van hun app hebben gepost.

Er zullen zes reacties beschikbaar zijn : hart, duimen omhoog, lachen, schokkend, huilend, huilende emoji samen.

Video’s: Momenteel in Actu

Als eerste beschikbaar op Android

Als dit op dit moment geen bètaversie is, Alleen beschikbaar op AndroidHet lijdt geen twijfel dat het de komende dagen snel bij Apple zal aankomen.

READ  Geekbench verbiedt smartphones van standaarden, Samsung belooft update

Misschien iets om hem op ideeën te brengen Instagramwaarmee je alleen kunt communiceren met een hart-emoji…

Was dit artikel nuttig voor u? Weet dat je Actu in de ruimte kunt volgen nieuws . Met één klik, en na registratie, vindt u al het nieuws van uw favoriete steden en merken.