Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wetenschappers hebben bepaald hoeveel jaar het duurt voordat de zon tevoorschijn komt


  1. TDN /


  2. Wetenschap /

Gepost door Charlene Defoe Op 03 januari 2022 om 5:27 uur

Wetenschappers hebben berekeningen uitgevoerd over de resterende tijd voordat verdwijning van de zon. Spoiler alert: U zult niet aanwezig zijn.

>>> Om ook te lezen: China’s ‘kunstmatige zon’ registreert 120 miljoen graden gedurende 101 seconden

Deadline zon?

Onderzoekers ontdekten (bijna) Wanneer ging de zon onder?. Een ster in het zonnestelsel is ongeveer halverwege zijn leven. Wetende dat hij dat al heeft Meer dan 4,6 miljard jaar oude klok,,We kunnen stellen dat hij nog een paar mooie dagen voor de boeg heeft.

Met dank Te ingewikkelde berekeningen Wetenschappers hebben ontdekt wanneer onze grote lichtbol uiteindelijk zal opbranden, vooral dankzij een Nieuw begrip van zowel kernreacties als fusie. Dus geen paniek, we zullen niet op voorhand aanwezig zijn bij de show. Aan de andere kant is het voor de zeer verre toekomst veel gecompliceerder. Want als er geen zon meer was, zou er geen warmte meer zijn, en dus ook geen mensen meer.

Soleil

Kenmerken van een ster in het zonnestelsel

In feite is het te danken aan dit lichtgevende wezentje 1,4 miljoen km in diameter (ongeveer 110 keer de grootte van de aarde) en 2,0 x 1030 kg (Het is echt veel) dat we leven. Eigenlijk is het bedankt zijn warmte En Naar de grote energiebron Het maakt onze planeet duidelijk dat het goed gaat met onze soort.

na volgens NASA, « Hoewel de zon het centrum van ons zonnestelsel is en essentieel voor ons voortbestaan, Hij is maar een gemiddelde ster van zijn grootteSommige sterren zijn zelfs ontdekt 100 keer groter. Op dit moment, de zon op dit moment Ongeveer 93 miljoen km van de aarde. Het bestuderen hiervan is belangrijk omdat het wetenschappers in staat stelt om: Een beter begrip van hoe verre sterren werken.

READ  Wanneer de natuur ons onverwachts te hulp schiet

>>> Om ook te lezen: Moe van het slechte weer? Hier is de zonnige stad van Frankrijk zomer en winter!