Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wetenschappers bouwen een “zwarte doos” die het einde van de mensheid zal vastleggen!

“Als we onze manier van leven niet serieus veranderen, zal de opwarming van de aarde – of de andere gevaren die we creëren – leiden tot de ineenstorting van onze beschaving.” Dit is wat de onderzoekers die zich het Black Box Project voorstelden, geloven, met als doel systematisch elk van de fasen vast te leggen die zullen leiden tot het einde van de mensheid.

U zult ook geïnteresseerd zijn


[EN VIDÉO] Zal de mensheid de ineenstorting van de biodiversiteit overleven?
Het lijkt duidelijk dat de mensheid verweven is met haar eigen ecosysteem. Als de biodiversiteit instort, kan deze uiteraard geen ecosysteemdiensten leveren. Kan de mensheid onder deze omstandigheden adequaat bestaan? Samen met Gilles Boeuf, onderzoeker en voorzitter van de AFB Wetenschappelijke Raad, ging Futura deze vraag aan.

In alle vliegtuigen is er een bestand zwarte doos. Registreert alle handelingen die door de bemanning zijn uitgevoerd. In geval dat’incident, helpt het om de draad van een ramp te traceren. Om te begrijpen waartoe geleid heeft botsen. En wat Australische onderzoekers – en kunstenaars – vandaag voorstellen, is om min of meer hetzelfde voor te stellen, maar op planetaire schaal. Een enorme zwarte doos die tot doel heeft dagelijkse gegevens vast te leggen over hoe we de opwarming van de aarde bestrijden. Om waardevolle informatie achter te laten over: “botsing” Van de mensheid tot de bevolking die zou kunnen overleven… of tot buitenaardse beschavingen.

Net als de vliegtuigzwarte doos, die op de veiligste plek in het vliegtuig wordt geplaatst, is het apparaat in actie Bouw Op de plek die door onderzoekers is geïdentificeerd als de veiligste op onze planeet, met name vanwege de geografische en politieke stabiliteit. Qatar of Noorwegen werden overwogen. Het is eindelijk de westkust van het eiland Tasmanië – Opgemerkt moet worden dat het project in kwestie specifiek is geboren aan de Universiteit van Tasmanië – die werd geselecteerd.

READ  Waarom slapen levende wezens?

en dit is De zwarte doos van de aarde – begrijpen De zwarte doos van de aarde – ongeveer zo groot als een bus – ongeveer tien meter lang – enigszins in de vorm van een omgekeerde bushokje, die zal worden bedekt met een laag van meer dan 7 cm hoogstaal Gehard graniet. Zodat het bestand is tegen allerlei soorten rampen.

Een onbevooroordeeld verslag van gebeurtenissen

In het hart van het systeem is er een reeks van: harde schijven Aangedreven door energie zonne-energie en aangesloten internet. Deze volumes zullen opnemen – A Proefversie Hij is al onderweg en is bereikbaar op .’s websiteAarde zwarte doos – Wereldwijde temperaturen, verzuring van de oceaan en gegevens over landgebruik, militaire uitgaven, energieverbruik en groei van de wereldbevolking. Ook vindt u de voorpagina’s van kranten en publicaties op sociale netwerken Of belangrijke informatie uit vergaderingen op klimaatverandering.

Houd onze leiders verantwoordelijk

Het zal op elk moment mogelijk zijn – het “hoe” moet nog worden bepaald – om toegang te krijgen tot de klimaatgegevens in deze verbazingwekkende zwarte doos. Want als het idee op het eerste gezicht het einde van de wereld lijkt, dan is dat vooral de bedoeling van de onderzoekers, dankzij “Een onbevooroordeeld verslag van gebeurtenissen”, om ons een basis te bieden waarop we onze leiders verantwoordelijk kunnen houden door hun acties vast te leggen… of inactiviteit. Een manier om iedereen aan zijn verantwoordelijkheden te herinneren. In de hoop aan het einde dringende actie te inspireren om ons uit deze blunder te halen. “Als mensen zijn ingelogd, heeft dat meestal invloed op wat ze zeggen en doen”Hopelijk de onderzoekers achter het project.

READ  ces vaisseaux conduisent les lymphocytes tueurs jusqu'aux tumeurs

Als de bewerking mislukt enDe mensheid stortte inDeze zwarte doos zal een trieste getuige blijven van onze ramp. Stel natuurlijk dat de hele aarde ook niet wordt vernietigd – in dat geval zal de zwarte doos natuurlijk geen weerstand bieden – en dat de beschavingen die hem vinden in staat zullen zijn om zijn berichten te ontcijferen …

Geïnteresseerd in wat je net hebt gelezen?