Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wereldwijd evenement op 12 mei rond het centrum van de Melkweg: wat te verwachten?

Wereldwijd evenement op 12 mei rond het centrum van de Melkweg: wat te verwachten?

In april 2019 werd verwacht dat de samenwerkingsleden event horizon telescoop (EHT) onthult de eerste beelden van het uiterlijk van a Zwart gatin dit geval, degenen in het hart Melkwegbuig A*, en buig in het hart heelal Messier 87. De afbeelding van het zwarte gat M87 is uiteindelijk ingediend * alleen vanwege een afbeelding gigantisch zwart gat Vanuit onze melkweg was het moeilijker te verkrijgen. Maar inderdaad, die van de M87 *zag er verrassend genoeg zo uit Jean-Pierre Luminet Hij was de eerste die een echt account gebruikte de computer Eind jaren zeventig kreeg zijn collega ongeveer tien jaar later een nauwkeurigere versie astrofysicus Jean-Alain Marc stierf helaas te vroeg.

Stephen Hawking En John Wheeler Helaas is hij er niet meer om samen met ons het evenement bij te wonen, maar er waren veel andere pioniers in fysiek Zwarte gaten zijn als de Nobelprijzen voor Natuurkunde Kaap Thorne En Roger Penrose.

Presentatie van programmasuccesevent horizon telescoop Toen de samenwerking op 10 april 2019 het eerste beeld van een zwart gat onthulde, dat superzware beeld gevonden in het hart van het elliptische sterrenstelsel M87, ongeveer 53 miljoen lichtjaar verwijderd van de Melkweg. Voor een redelijk nauwkeurige Franse vertaling klik je op de witte rechthoek rechtsonder. De Engelse vertaling zou dan moeten verschijnen. Klik vervolgens op de moer rechts van de rechthoek, klik vervolgens op “Ondertitels” en tenslotte op “Automatisch vertalen”. Kies “Frans”. © Ocean Institute for Theoretical Physics

Jean-Pierre Lumenet in detail uitgelegd in het Frans en Engels op Blog beschikbaar gesteld door Futura, de oorsprong en kenmerken van afbeeldingen van zwarte gaten omgeven door Accumulatie schijf Met het hete plasma zou je verwachten te zien. Traceer ook de datumAstrofysica Relativiteit erover.

READ  Is de mensheid bijna verdwenen? Een onderzoek dat twijfel zaait in de wetenschappelijke gemeenschap

Maar hier is een bestand Een gezamenlijk persbericht van Europese Zuidelijke Sterrenwacht (ESO) en deevent horizon telescoop De (EHT) heeft zojuist aangekondigd dat er op 12 mei 2022 een webinar zal zijn, om 15:00 uur in Frankrijk, waarin nieuwe resultaten worden aangekondigd en specifiek de Melkweg!

Het evenement zal over de hele wereld plaatsvinden.

De conferentie wordt online uitgezonden op ESO .site en verder YouTube-kanaal ESO. Er zullen wereldwijd gelijktijdige persconferenties worden gehouden, onder meer in Washington, D.C., Santiago de Chile, Mexico-Stad, Tokio en Taipei.