Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Welke (zeer zeldzame) contra-indicaties voor de Covid-19-vaccinatie ontheffen het gangpad?

Verlenging van de verplichting tot het indienen van een gezondheidsvergunning Voor toegang tot cafés, bars, restaurants, TGV, Intercités of zelfs vliegtuigen zijn er sinds 9 augustus nog enkele uitzonderingen voor mensen die “Medische contra-indicaties voor vaccinatie”. Ze kunnen hun arts vragen om hen een “bekrachtiging” Ze kunnen het in plaats van de gezondheidsvergunning in plaatsen presenteren door a te vragen.

Gepubliceerd op 8 augustus in het Staatsblad, is de lijst met medische contra-indicaties die mogen profiteren van een geldige gezondheidsvergunning zonder het examen of de injectiedoos te doorstaan, afgekort. Het omvat enkele gevallen van allergische reacties of zeldzame complicaties die optreden nadat de eerste dosis is geïnjecteerd, of gevallen van slachtoffers van ongebruikelijke syndromen. Een decreet van donderdag voegde aan deze lijst nieuwe contra-indicaties toe voor: “Mensen met coagulopathie en trombocytopeniesyndroom” Tijdens vaccinatie met AstraZeneca.

>> Lijst met contra-indicaties voor vaccinatie tegen COVID-19?

  1. Mensen met een geschiedenisGedocumenteerde allergie voor een van de ingrediënten van het vaccin “In het bijzonder voor polyethyleenglycol en het risico van kruisgevoeligheid voor polysorbaat”.

  2. De mensen die gemaakt hebben preutsheid Minimaal graad 2, dat wil zeggen, na aankomst Minimaal twee apparaten.Naar de eerste injectie van een vaccin tegen Covid

  3. mensen met Een episode van het capillairleksyndroomEen veel voorkomende maar zeldzame contra-indicatie voor AstraZeneca- en Janssen-vaccins.

  4. mensen hebben last vanPediatrisch multisysteem-inflammatoir syndroom (PIMS) na Covid-19 of d’Ernstige of gevaarlijke bijwerkingen Toegeschreven aan de eerste dosis vaccin “gerapporteerd aan het geneesmiddelenbewakingsregime (bijv. optreden van myocarditis, Guillain-Barré-syndroom, enz.)”

  5. de volgende mensen Behandeling met monoklonale antilichamen tegen SARS-CoV-2.

  6. mensen hebben last van Myocarditis of pericarditis die plaatsvonden vóór vaccinatie en “altijd evoluerend”.

>> Klik hier om de contra-indicaties beter te begrijpen.

READ  "We moeten ongelijkheid in toegang tot wetenschap bestrijden om meer accurate en geldige kennis te produceren."