Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Welke deathmatch voor Lens?

Welke deathmatch voor Lens?

Tweede plaats in Ligue 1, twee punten achterstand op OM, 3 dagen na afloop is RC Lens effectief direct gekwalificeerd voor de komende Champions League. De noordelijke club, die geen punten heeft in de Europese Unie, raakt 3 sterke concurrenten kwijt.

Als het was Paris Saint Germaindie op weg is naar een nieuwe titel voor de Franse kampioen, zal een van de zaden zijn van de loting voor de groepsfase van de volgende Europese Champions League, RC-lens en deOM, die voorbestemd waren om het podium te voltooien (behalve in een catastrofe), zijn al gedoemd om in hoed 4 te verschijnen (er zou een wonder voor nodig zijn voor Marseille). Ter herinnering, hoewel Sang et Or twee punten meer hebben dan de Phocaeans, gaat de derde pas de derde kwalificatieronde in.

Mogelijk zaadje: Bij Real of… Feyenoord?

Real Madrid, Manchester City, Inter of Milaan (als winnaar van de UEFA Champions League)
Juventus, Sevilla, Roma of Leverkusen (als winnaars van de UEFA Europa League)

Manchester City (Kampioenen van Engeland)
Napoli (als Italiaans kampioen)
Barcelona (als Spaans kampioen)
Bayern of Dortmund (Duits kampioen)
Paris Saint-Germain (Kampioenschap van Frankrijk)
Benfica (Portugal kampioen)

Feyenoord (als landskampioen, alleen als Man City de Champions League wint)

De samenstelling van de volgende pot 1 van de LDC, met de eerste twee Europa Cup winnaars en de top 6 kampioen, is vrijwel altijd bekend. Napoli en Barcelona vieren al feest, Man City en Paris Saint-Germain liggen op schema om hun respectievelijke titels te behouden. Real zou van pot twee naar pot één gaan als ze de Champions League zouden winnen en als City zou winnen, zou dat de landskampioen, Feyenoord, blij maken.

READ  Keert Anwar El Ghazi Nederland de rug toe ten gunste van Marokko?

Potentiële Hat 2: Arsenal in de wacht

Dortmund of Bayern München
Real Madrid (als ze de Champions League niet winnen)
Manchester United
Juventus (als ze de Europa League niet winnen)
intermilaan
Atletico
Leipzig
haven

Arsenal (als Juventus de Europa League wint)

Er zal iets heel zwaars aan de hand zijn in Pot 2, wat er ook gebeurt, zelfs als de mogelijke afwezigheid van Liverpool, Chelsea en Tottenham en Ajax deze vertegenwoordiging zullen verzachten. Als Real Madrid het C1-toernooi niet wint, is het de te vermijden ploeg, evenals de vice-kampioenen van de Bundesliga, Manchester United, Inter Milan en Atlético. Arsenal moet vertrouwen op Europese kroning van Juventus of diskwalificatie van de Bianconeri om naar de derde hoed te klimmen.

Potentiële hoed 3: echte tegenstanders

Arsenal (tenzij Juventus de Europa League wint)
Shakhtar (uit de play-offs)
Dinamo Zagreb (indien uitgeschakeld in de play-offs)
Salzburgerland
Feyenoord
Braga (indien uitgeschakeld in de play-offs)
PSV (indien buiten kwalificatie)
Lazio

Rode Ster Belgrado
FC Kopenhagen (indien uitgeschakeld in de play-offs)
Young Boys (indien buiten kwalificatie)
Echte Sociedad
OM (indien niet in aanmerking komend)

Als 53e gerangschikt in UEFA, zal OM niet verschijnen in Cap 3 tenzij er een slachting van favorieten is in de kwalificaties. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de formatie van Igor Tudor momenteel derde staat in de Ligue 1, wat hem levend zou moeten uitschakelen na twee double-headers. Wat Lens betreft, het lot kan hem grootheden als Arsenal, Lazio en Real Sociedad opleveren, evenals de grote teams van de eerste twee interlands. Voor een groep doden zoals Bayern, Real Madrid en Arsenal!

READ  Benzema krijgt zware kritiek te verduren van de Saoedische pers – Saoedi-Arabië – Al-Ittihad