Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We weten waar ze zijn”: de schokkende video van jonge mannen die hun afval op een recreatieboot in zee gooien

“We weten waar ze zijn”: de schokkende video van jonge mannen die hun afval op een recreatieboot in zee gooien

De scène speelt zich af in Florida en heeft tot intense woede geleid onder internetgebruikers. Lokale autoriteiten bevestigden dat ze wisten waar ze de vervuilers konden vinden en veroordelen.

De video leidde tot intense woede in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. We zien Amerikaanse studenten op een recreatieboot varen in de wateren van Florida. Ze zijn daar voor het grote feest in Boca Raton. Alcohol vloeit vrijelijk. Plotseling gooit een shirtloze waterman twee containers met afval in zee.

Een groep mensen die tijdens de voorjaarsvakantie dronken, heeft de lokale bevolking in Florida boos gemaakt nadat ze twee enorme vuilnisbakken vol afval in de oceaan hadden gegooid.
“Als je ziet hoe iemand de oceaan op die manier vernietigt, word je echt boos”, zegt Rodrigo, een plaatselijke bewoner die vaak met zijn boot die wateren in gaat. pic.twitter.com/0an5LE2zMI

– Dagelijks viraal (@DailyviralUS) 30 april 2024

Er werden bierblikjes en veel ander afval gezien dat in zee terechtkwam terwijl de boot in zware golven voer. De scène werd gefilmd en op 30 april op sociale media geplaatst.

Tot één jaar gevangenisstraf

De video ging viraal en de lokale autoriteiten besloten strenge maatregelen te nemen. Volgens het lokale nieuwskanaal ABC7 zei Florida Fish and Wildlife Public Information Officer Tyson Matthews: “We weten waar de misdaad is gepleegd.” […] Het enige dat overblijft is het opvolgen en initiëren van de noodzakelijke vervolging.

Er is een onderzoek geopend. Vervuilers riskeren boetes tot 1.000 dollar en een gevangenisstraf van maximaal een jaar.

READ  Paris Saint-Germain, Real Madrid - Mercato: We weten waarom de emir van Qatar in Madrid is

Het is genoeg om zelfs in Frankrijk verontwaardiging te wekken, waar de video op grote schaal wordt gereproduceerd