Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘We waren hormonale tieners’: toen de ‘Harry Potter’-acteurs verliefd werden op de sets

Daniel Radcliffe, Emma Watson of Matthew Lewis… ze hadden het allemaal over liefdesverhalen en andere fans die achter de schermen van de saga leefden. Het vertrouwen dat wordt gesmeed door het speciale programma Harry Potter: Terug naar Zweinstein, die op 1 januari 2022 wordt uitgezonden.

“Er waren eindeloze verliefdheden, mensen gingen met elkaar uit en gingen dan hun eigen weg”, herinnert Matthew Lewis, vertaler van Neville Longbottom zich. Twintig jaar na de release vanHarry Potter en de steen der wijzenDe acteurs van de saga legden vast achter de schermen van het filmen en hun eerste romantische gevoelens op een speciaal programma genaamd Terug naar Zweinstein. Een programma dat op 1 januari 2022 op HBO Max en in Frankrijk op het Salto-platform wordt uitgezonden.

“We waren allemaal hormonaal bomvolle tienerjongens, dus toen ze met opzet een paar hete nieuwe acteurs inhuurden, voor de Triwizard-rol in Harry Potter en de Vuurbeker (2005), nou…”, in het bijzonder Daniel Radcliffe, wat betekent dat er veel romantische relaties tussen de castleden hadden kunnen zijn.

In een video de trailer voor “Harry Potter: Return to Hogwarts”

Verliefd op Helena Bonham Carter

De persoon die de beroemdste tovenaar belichaamt, heeft het ook onthuld was onder de indrukHelena Bonham Carter, aka Bellatrix Lestrange, haar partner in Harry Potter en de Orde van de Feniks (2007) en de volgende drie films waarnaar ze verwees: de zondinsdag 28 dec. Het enige nadeel is dat de belangrijkste belanghebbende 40 jaar oud was en de jongeman… 17 jaar oud. En dus las de Harry Potter-vertaler het woord liefde destijds hardop voor dat hij voor de actrice had geschreven.

“Beste HBC, het was een genoegen om uw partner te zijn bij het filmen en de crew (“Coaster”, dicht bij het woord “coaster”en Engels, Noot van de redactie), want ik heb altijd jouw koffie gehad, schreef de tiener toen. Ik hou van je en ik wou dat ik tien jaar eerder was geboren om een ​​kans met je te maken.” Daniel Radcliffe benadrukte tijdens de show ook dat “elk deel van zijn leven met hem verbonden was”. Harry Potter“Bij mijn eerste kus was iemand hier betrokken, mijn eerste vriendinnen waren op een filmset,” legde hij uit. Emma Watson, van haar kant, onthulde dat ze in het begin van de jaren 2000 verliefd werd op Tom Felton, de vertaler van Draco Malfidus.

“Tom was de persoon voor wie ik het meest kwetsbaar had kunnen zijn”

De crush kwam tijdens deze special op hem terug door de actrice. Het begon allemaal in de klas, toen de castleden gezamenlijke lessen volgden op de filmset. “We werden gevraagd om te tekenen hoe we dachten dat God eruit zag”, herinnert ze zich. Tom schilderde een meisje met een omgekeerde hoed op een skateboard. Toen werd ik verliefd op hem.” Voordat ze eraan toevoegde: “Elke dag ging ik naar het contactpapier kijken, en als het er was, was het een geweldige dag.”

Emma Watson prees ook Tom Feltons sympathie voor haar. “Tom was iemand met wie ik zwak kon zijn”, zei ze, verwijzend naar de ups en downs van het sterrendom. De actrice legde ook uit dat er niets is gebeurd tussen haar en de acteur. “We houden gewoon van elkaar, dat is alles wat ik kan zeggen”, besloot ze. Twee decennia later zegt de cast dat ze vandaag een “echte familie” zijn.

De redactie adviseert je

READ  Star Académy - "Waarom verberg je de waarheid voor hen?" 'Het heeft geen zin als het hun pumps polijst': tweeters vonden de debriefing van Laure Balon 'verontrustend' en 'nutteloos'