Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lego Masters – “Ik weet zeker dat hij geen slipje droeg”, “We zijn bijna een ramp”, “Foto van het jaar”, “Dit maakt mevrouw Doubtfire”: de waanzin van Eric Antoine trakteert netizens

Op dinsdag 28 december zond kanaal M6 de eerste aflevering van het tweede seizoen van “Lego Masters” uit. Als netizens niet blij waren om het duo van baksteenmakers te vinden, werden ze binnengevallen door de waanzin van Eric Antoine.

Om het jaar goed af te sluiten, besloot M6 het tweede seizoen van “LEGO-meesters”. Aanstaande dinsdag 28 december is de animatieshow voor jong en oud terug op Channel Six. Tot vreugde van de Fransen, Eric Antoine had weer de leiding vanaf het tweede seizoen vanLEGO MastersBovendien vonden kijkers ook twee baksteenmakers die de eerste editie markeerden … En nogmaals, netizens waren niet erg aardig voor George en Paulina …

“Maar waarom ben je zo negatief?”

Zodra de twee Lego-experts, die de kwaliteit van de werken van de acht avonturenparen beoordelen, arriveren, In de “Lego Masters”-scène spraken netizens hun teleurstelling uit. Het moet gezegd dat vorig jaar, toen de show op M6 werd uitgezonden, George en Paulina niet unaniem waren onder de Twittosphere. Ook Twitter-volgers hebben hun weg gevonden.”minpunten“,”onaangenaam“en soms”Ondraaglijk“… bij het bekijken van de eerste aflevering van seizoen twee waren netizens even boos op dit expertduo.

“Het is goed geventileerd”

Gelukkig voor de kijkers was de sfeer bij Eric Antoine veel relaxter en vrolijker. De tovenaar had vroeg op de avond beloofd dat als het paar Eric en Alexander zou vormen, “Zwitserse Metalheads“Hij won de baksteentest met goud, hij gaat ook de kilt uitdoen… Dus netizens hebben gewacht tot hij zijn woord zou houden, en dat deed hij ook! Tijdens de tweede auditie voor deze eerste aflevering van”LEGO Masters‘Eric Antoine kwam aan met een kilt aan. Voor hem was dat zo’inspiratie“Hij lijkt te genieten van de kant.”goed geventileerd“Van deze jurk. Voor Twittos was het deze reeks”Het moeten de Verenigde Naties zijn“, vooral zijn dans met Eric en Alexander. De komiek verheugde opnieuw zijn Twitter-abonnees.

READ  TV: Stefan Guy werd eruit geschopt en Hanoona applaudisseerde voor Channel +

‘We zijn dicht bij een ramp’

Daarom nam Eric Antoine de kilt-uitdaging aan … maar de vraag blijft! Heeft hij iets onder zijn gilde gezet? Het mysterie blijft, maar netizens hebben er een paar theorieën over…

Hoe dan ook, de acht paren van deze nieuwe versie hebben de emoties losgemaakt en netizens hebben al hun favorieten. Aan het einde van de avond moesten Laure en Hervé, La Ch’Team, het avontuur echter verlaten en sommigen begrepen de beslissing van de jury niet.

Voor het gemak vinden kijkers uitzonderlijk een tweede aflevering van “LEGO Masters 2Deze woensdag 29 december op M6.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: