Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

We kennen het merk dat Go Sport zal vervangen voor de Masséna in Nice

Al een tijdje op zoek naar een mooi uitzicht in het centrum van Nice. Het is voorbij: Ubaldi vestigt zich in het hart van de stad, onder de arcades van Massena, in plaats van Go Sport.

Het gebouw, al 25 jaar bewoond door het merk sportartikelen en nu geheroriënteerd op Cap 3000, staat al bijna een jaar leeg. Go Sport had het pand in december verlaten. Vertrek wegens lage opkomst en hoge huur. De geruchten brachten destijds een jaarlijks bedrag van 700.000 euro op.

Er is geen huur meer. Volgens onze informatie heeft het centrale inkoopkantoor in Carros, dat in 1988 werd opgericht door Walter Ubaldi en gespecialiseerd in huishoudelijke apparatuur (tv, foto, video, huishoudelijke apparaten, beddengoed, woonkamer, keuken, enz.), de gebouw van CNP Assurances Caisse des Dépôts.

Al twee verkooppunten in Nice

De regering-Ubaldi weigerde commentaar te geven. Maar het bedrijf, dat al een aantal grote verkooppunten in het departement had, waaronder twee in Nice (Ave de la California en Saint Isidore), wilde een echte, mooie winkel in het stadscentrum.

Dat zal het geval zijn met deze toekomstige vestiging die 1.700 vierkante meter gaat investeren, verdeeld over drie verdiepingen met elk een oppervlakte van minimaal 500 vierkante meter. Het volstaat om te zeggen dat er ruimte zal zijn om het te bieden Showroomsmet name voor huishoudelijke apparaten, evenals verkoopruimten, die voornamelijk moeten worden gewijd aan kleine apparatuur: telefoons, drogers, enz.

Wanneer worden de inwoners van Nice de toekomstige klanten van Ubaldi? Het is moeilijk te zeggen, maar er is veel werk nodig en kan gepaard gaan met verzoeken om interfaces te wijzigen. Wat de openingsdatum op zijn best tot de lente zou leiden.

READ  Carrefour annuleert de traditionele token voor winkelwagentjes