Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

We hebben de vijf (volledig subjectieve) redenen waarom Michel Sardo besloot genoegen te nemen met de muis

We hebben de vijf (volledig subjectieve) redenen waarom Michel Sardo besloot genoegen te nemen met de muis

Ik ben klaar met Normandië, hallo muis! Na vijftien jaar in Normandië had Michel Sardoux zijn zinnen gezet op het Huis van Var, tussen Bormes en Le Lavandue. Op dit moment is de locatie nog niet bekendgemaakt, maar het zal een plek zijn tussen een zacht zandstrand en kliffen.

Dus waarom heb je voor de Var-regio gekozen in plaats van voor het zuidwesten of Occitanie? We probeerden de redenen te raden waarom de zanger onze regio koos.

Voor milder weer dan in Normandië

Het is geen mythe: onze regio behoort tot de zonnigste van Frankrijk. In tegenstelling tot Normandië, waar Michel Sardoux een ‘rampzalige zomer’ doorbracht, zegt hij. In een interview met Europe1 deze week vertelde de zanger over zijn Normandische zomer en het minste wat we kunnen zeggen is dat het minder warm was dan thuis. “Ik was in Normandië, het weer was de hele zomer zo slecht, ik kon mijn huis niet verlaten”zei de 76-jarige zanger. In Var zou hij op zijn minst zeker kunnen profiteren van het milde weer.

Omdat de familie connecties heeft in Var

Afgelopen augustus was het Romain Sardoux, de zoon van Michel, die dit in onze columns benadrukte: De familie heeft veel mooie herinneringen in de regio. Romain Sardo is de leider van de band “Plumes de Ramatuelle”, maar bovenal bracht de hele familie al hun tijd door “In Les Issambres waar de familie van mijn moeder een huis had. Onze vader kwam vaak naar Saint-Tropez om de maanden juli en augustus door te brengen.zei de laatste.

READ  'Alles was bevroren': Zazie is heel eerlijk over haar mislukte ervaring met plastische chirurgie

Als we even teruggaan, herinneren we ons dat Michel Sardo de kleinzoon is van Valentin Sardo, deze komiek geboren in Toulon in de negentiende eeuw.

Voor een aperitiefborrel met Brigitte Bardot

Ze hebben allebei één punt gemeen, maar er zijn er meerdere, maar op ‘politiek’ niveau hebben ze vergelijkbare meningen. Ze pleiten allebei voor dierenbescherming en riepen in 2019 ook op tot de oprichting van een speciaal ministerie. We kennen de toewijding van BB aan deze zaak, maar de toewijding van Michel Sardou is onlangs aangetoond. “Het enige beleid dat ik heb is dat ik lid ben van de Dierenpartij en opkom voor kleine dieren.”Het is nog anno 2019, zegt hij tegen RTL, als hij met ons afrekent, kan hij met Bardot, rond een kopje roos, de dierenwereld terugbrengen.

Om dicht bij zijn vriend Nicolas Sarkozy te komen

Door landeigenaar te worden in de Var, en meer specifiek in Le Lavandou, krijgt Michel Sardo een nauwe band met zijn vriend Nicolas Sarkozy. De voormalig rechtse president logeert regelmatig met zijn gezin op Cap Neger bij Carla Bruni. De uiteindelijke kans om zich te verzoenen met het voormalige staatshoofd. in wereldDe zanger heeft deze eigenschap van humor gerapporteerd die niet overging: “Ik maakte een opmerking die hem niet beviel: ik kwam naar het Elysee in pak en stropdas, en hij droeg een korte broek. Ik zei tegen hem: dit maakt de president van de republiek niet veel, en hij werd boos.” In de muis bestaat er geen twijfel over dat de twee korte broeken zullen dragen!

READ  De moeder van Eve Angeli: schattige foto van haar dochter met de voornaam van de zeer beroemde babyster (min één letter!)

Om inspiratie te vinden

Nadat hij door Normandië, Ierland en Broadway heeft getourd, keert hij terug naar de regio. Want daar vergeten we hem weer een beetje midden in zijn productieve discografie, maar hij zong in 1981: ‘Ik kwam uit het zuiden en ik zal daar zeker terugkeren.’ Het is bijna voorbij en hij is er weer mee bezig. Het lijdt geen twijfel dat hij hier een remake van Lakes of Connemara in de Var-versie zal kunnen maken.

Laten we beginnen… “De aarde verschroeit door de wind. De moerassen zijn steenachtig. Rond de meren is het voor de levenden. Een beetje de hel, Lac Sainte-Croix. Zwarte wolken uit het noorden kleuren het land, de meren en de rivieren. Dit is het decor voor Lac de Sainte-Croix.”