Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat zal er gebeuren tijdens de zombie-invasie in de Verenigde Staten?

Onderzoekers hebben een scenario bedacht waarin zombies New York City binnenvallen, de grootste stad van de Verenigde Staten. En om in te schatten dat de kans om daar te blijven erg klein zal zijn.

Ik fantaseerde in veel fantasieën, zombies Ze hebben geen kans om zichzelf in de realiteit van de wereld te komen noemen. Dit heeft wetenschappers er echter niet van weerhouden geïnteresseerd te zijn in wat er zou kunnen gebeuren als een dergelijke epidemie zou plaatsvinden. in de Verenigde Staten van Amerika. Onderzoek uitgevoerd door het team van Alex Alemi, toen een afgestudeerde student aan de Cornell University, gepubliceerd op 5 maart 2015. Gerapporteerde resultaten door Business Insider.

Virtuele zombie-epidemie in de Verenigde Staten: transport zwaar getroffen

Om hun werk uit te voeren, vertrouwden de onderzoekers op klassieke ziektepatronen om de mate van zombieplaag te schatten. Men was van mening dat de laatste mensen alleen door te steken kon besmetten, dat ze alleen tijdens het lopen bewogen en dat ze over het algemeen op het hoofd moesten worden geslagen totdat ze werden geneutraliseerd. Er zijn simulaties gedaan op het niveau van de transportinfrastructuur en deze simulatie wordt snel verbroken in het geval van een zombie-invasie.

Snellere besmettingen in dichtbevolkte gebieden

Intuïtieve observatie: in dichtbevolkte plaatsen zoals New York, de grootste stad van de Verenigde Staten, zou het besmettingsgevaar veel groter zijn dan waar dan ook. Het is bijna een maand geleden dat deze plaatsen weer in veiligheid zijn gebracht, in tegenstelling tot de omliggende gebieden.

De Rocky Mountains als een perfect uitje

In dergelijke omstandigheden worden plaatsen die bijna verstoken zijn van leven automatisch ideale schuilplaatsen. Zo zullen de Rocky Mountains verschijnen als een toegangspunt om het risico van oversteken naar de andere kant te verminderen. Maar het is waarschijnlijk dat de opgeleide bevolking te groot is om in deze bergen te worden gepropt, om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid om onderweg te worden opgeslokt door een menigte. En “ieder voor zich” zal waarschijnlijk zegevieren, zoals in alle gevallen van paniek of moedeloosheid.

READ  Hoe wordt de aurora borealis op Jupiter geboren? De puzzel is opgelost