Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat vind jij van de toekomst van onze media?

Wie de lente zegt, zegt dat het tijd is voor vernieuwing… Aan het begin van twintig jaar willen we media ontwikkelen en jou laten deelnemen aan de dynamiek الديناميكي Aan de overkant Referendum. Dit is de kans om u het woord te geven, want om beter aan uw verwachtingen te voldoen… moeten we het weten!

Welke secties heeft uw voorkeur? Wat zijn jouw favoriete leesmomenten? Ken je onze podcast al? wie ben je ? Dit zijn enkele van de vragen die we onszelf over jou stellen en die we hebben samengesteld Een vragenlijst. Zoals je zult zien, wacht er aan het einde van de enquête ook een iets meer geheim deel op je…

Komende juli viert Futura zijn twintigste verjaardag en het lijkt ons belangrijk om onze lezers te betrekken bij een participatief proces om te identificeren toekomst 2021 en meer. Zoals u weet, positioneert Futura zich sinds de oprichting in 2001 als een onafhankelijk middel om nieuws en wetenschappelijke kennis te ontcijferen. Wetenschapsprofessionals en verlichte hobbyisten, kennis ons algemeen welzijn, nauwkeurigheid van het wetenschappelijke proces, ons kompas!

In de 20 jaar zijn onze media enorm geëvolueerd, hebben ze verschillende versies ondergaan, nieuwe formaten, groeiende teams, en hebben ze altijd meer aanpassing en behendigheid nodig om deze race om wetenschap te ontcijferen en te publiceren te kunnen voortzetten!

Vandaag willen we samen met jou nog vele jaren de wereld verkennen, daarom hebben we jouw advies nodig!

Het kost maar een paar minuten en zal ons enorm helpen om in de toekomst het meeste uit u te halen. We rekenen op u om ze te beantwoorden!

READ  Provincies: Générations Ariège rangschikken zich in de slagorde en bepalen de logica van hun steun

Deze enquête schrijft samen met u de eerste regels van een nieuw hoofdstuk. Dus bedankt voor je loyaliteit en en jouw beurt !

Onze toekomst uw hoop

Merk ook op dat dit onderzoek deel uitmaakt van de context van verandering en de wereldwijde evolutie van onze media en haar model.

Voor degenen onder jullie die de nieuwe Futura-communityruimte op Patreon nog niet hebben gelezen, hier zijn een paar regels om je kennis te laten maken met dit initiatief.

We zijn al een tijdje op zoek naar alternatieve en compenserende oplossingen voor het tonen van advertenties op Futura voor onze lezers, hoewel dit tot op de dag van vandaag nog steeds een belangrijke bron van inkomsten is.

We hebben ons intern uitgebreid de vraag gesteld wat een model iedereen kan plezieren. We wilden Futura en zijn informatie als onafhankelijk medium “gratis” houden en tegelijkertijd een oplossing bieden voor onze lezers. Het zijn dus deze reflecties die een nieuwe ruimte voor gemeenschapsondersteuning hebben gecreëerd: Patreon.

Deze ruimte stelt onze lezers in staat om onze media te ondersteunen Aan de overkant Maandelijkse abonnementen vrijblijvend. In ruil daarvoor verbinden we ons tot specifieke voordelen.

we schreven artikel Wat onze aanpak en doelen voor deze abonnementssystemen nader toelicht.

Wilt u meer informatie, bezoek dan gerust onze website Patreon-pagina waarin de huidige abonnementen worden vermeld.

U zult ook geïnteresseerd zijn

Geïnteresseerd in wat je net hebt gelezen?