Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat vind je van de smartphone-interface?

Huawei heeft een officiële preview van de HarmonyOS-smartphone-interface onthuld. Proces, ergonomie, design: wat vind jij? Dat is het hele punt van onze enquête deze week.

HarmonyOS op smartphone

Smartphone HarmonyOS op // Bron: Huawei

Het gebied van mobiele besturingssystemen, nu gedeeld tussen Android en iOS, verwelkomt de nieuwkomer: HarmonyOS. Deze nieuwigheid, bedacht en ontwikkeld door Huawei, vormt een intern alternatief voor het Amerikaanse verbod, dat het met name verhindert de diensten van Google te gebruiken, wat onder meer door Europese gebruikers zeer wordt gewaardeerd.

HarmonyOS, toon een officiële preview

HarmonyOS is niet alleen een systeem voor smartphones: het zal zichzelf op een hele reeks apparaten aanroepen. De Chinese reus profiteerde echter van een evenement dat volledig gewijd was aan zijn besturingssysteem om een ​​officiële preview van de interface te onthullen die zal worden uitgenodigd om Huawei P50 en P50 Pro in de toekomst.

Wat mogen we concreet verwachten? HarmonyOS benadrukt in het bijzonder de communicatie tussen apparaten via een uniforme gateway om je smartphone met alles met een reeks apparaten te verbinden via een zeer vereenvoudigd proces, aldus Huawei. Je zou ook veel tools moeten verwachten (sommige) ” Op verzoek “Intelligent en breed aanpasbaar casemanagement.

Wat vind je van HarmonyOS voor smartphones?

Binnen HarmonyOS zullen smartphone en tablet ook een uniforme ervaring bieden. Door de twee apparaten met elkaar te verbinden, kun je vanaf de tablet de geopende applicatie op de telefoon zien. Raadpleeg gerust ons speciale artikel, Die in meer detail elk gepresenteerd onderdeel samenvat.

Dus in dit verband wilden we uw mening weten over de HarmonyOS-interface voor smartphones.

Zoals gewoonlijk, voel je vrij om je keuze uit te leggen in het opmerkingengedeelte. We kiezen er meerdere wanneer we de reacties van deelnemers binnen een week publiceren.