Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Dirty Negro! Dirty Black!”… Een video van een ruzie in een Carrefour-winkel maakt woedend

Illustratieve foto van een Carrefour-winkel. – Bertrand Guay / Agence France-Presse

vecht video In de Carrefour supermarktin Bergen
in de Haute-Savoie, op Twitter op vrijdag, verontwaardigd netizens. Een van de klanten van de winkel viel de kassier gewelddadig aan en noemde haar een ‘vuile neger’.

op de foto’s, zien we een jonge vrouw, vergezeld van twee kinderen, de winkel uitlopen, duidelijk erg overstuur. Dan valt ze de kassier aan om nog te bepalen redenen en ontslaat hem
racistische beledigingen. “Vuile neger! Vuile zwart!”, roept de klant. “Er zijn alleen zwarten om dit te doen. Je ziet Afrikanen zoals jij, en het zorgt ervoor dat je ze wilt vermoorden.”

Carrefour zal een klacht indienen

Woorden die veel internetgebruikers bang maakten en bekend maakten op sociale netwerksites. Carrefour Frankrijk Hij reageerde ook en steunde zijn werknemer. Solidariteit met onze gewonde collega. Deze racistische uitspraken zijn onaanvaardbaar. We veroordelen hen met klem en dienen een klacht in. De winkelteams samen met de medewerker”, tweette de banner.

Rami Petit, president van Carrefour Frankrijk, reageerde Op sociale netwerken. “Ik heb zojuist Mami, onze collega, gebeld om hem mijn steun en steun te tonenTweet insluiten. “Ik zal nooit tolereren dat dergelijke opmerkingen in onze winkels worden gemaakt”, zei hij op Twitter.

READ  Halo Infinite: 343 Industries' reactie op cheaters | Xbox One