Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat u moet weten over de cicade-invasie die in het voorjaar wordt verwacht

Wat u moet weten over de cicade-invasie die in het voorjaar wordt verwacht

Een nieuw natuurverschijnsel zal planeet Aarde dit voorjaar beïnvloeden. Er wordt gesproken over een enorme uitbraak van krekels, waarvan wetenschappers voorspellen dat deze de Verenigde Staten zullen besmetten.

Wetenschappers hebben miljarden insectenbroedsels in de Verenigde Staten geïdentificeerd

De gebieden die getroffen worden door deze insectenapocalyps zijn Illinois en Indiana, waar miljarden cicadenbroedsels zijn ontdekt. Deze kleine insecten staan ​​bekend om hun zomerlied en brengen het grootste deel van hun bestaan ​​door als larven onder de grond. Pas na een cyclus van 13 of 17 jaar krijgen ze het uiterlijk van een insect en verschijnen ze op het aardoppervlak. Deze transformatie vindt meestal plaats met de komst van de lente.

Dit jaar zullen er echter miljarden broedsels verschijnen in zeer nabije geografische gebieden, wat een cicade-invasie zal veroorzaken. Kortom, deze insecten graven ondergrondse tunnels om eruit te komen. Later zullen ze zich voortplanten. Ondanks het enorme aantal krekels dat tegelijkertijd en in hetzelfde geografische gebied zal paren, zal dit echter geen nieuwe invasie veroorzaken. In feite zullen deze nieuwe larven dertien tot zeventien jaar onder de grond blijven, maar ze zullen niet in één keer tevoorschijn komen.

De laatste cicade-apocalyps was 221 jaar geleden

Je moet weten dat deze reproductie van insecten niets gemeen heeft. In feite komt dit fenomeen slechts zeer zelden voor. Bovendien dateert de laatste cicade-apocalyps 221 jaar geleden, aldus onderzoekers Focus op de wetenschap. “De laatste keer dat dit broedsel samenviel was 221 jaar geleden, in 1803, en de verwachting is dat dit fenomeen zich pas in het jaar 2245 opnieuw zal voordoen.” Bepaalt wetenschappelijke methoden. Het is echter belangrijk op te merken dat deze invasie niet schadelijk is voor de planeet.

READ  250 meter traject van de pijpleiding "Dammar" op de gasleiding Nord Stream 1

In feite zijn krekels onschadelijke insecten en hebben ze geen effect op mensen of op dieren en planten. Ze kunnen echter door hun luide gezang voor geluidsoverlast zorgen. Deze situatie zal echter slechts tijdelijk zijn. Deze insecten zullen spoedig verdwijnen, omdat de mannetjes die verantwoordelijk zijn voor het beroemde oorverdovende geluid kort na de paring zullen sterven.