Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat nieuws van GAFAM… – Insolentiae

GAFAM, ken je die grote Amerikaanse “tech”-aandelen die je doen dromen?

Welnu, sinds 1 januari hebben de GAFAM-aandelenkoersen vreselijk geleden.

META (Facebook) is sinds 1 januari 2022 met 70% gedaald!

Ja, dat lees je goed. -70%!

Voor Google is het minder erg. Alphabet (de naam van het beursgenoteerde bedrijf) is slechts 39% gedaald.

Voor Amazon is het -48%, ja, ja Amazon, het bedrijf dat de hele wereld de volgende dag bezorgt door al meer dan 20 jaar geld te verliezen bij het verzenden van elk pakket!

Ten slotte is Apple de beste leerling van de klas met slechts 24% en 23% geen verliezen en weinig verliezen. Met andere woorden, niets vergeleken met de anderen.

Ha, ik was bijna het verlies van 32% van Microsoft vergeten.

Bekijk deze grote aandelen op NASDAQ.

Er zal op de lange termijn werk aan de winkel zijn, onthoud dat dit dollarwaarden zijn en dat je in de eurozone leeft met wisselkoersrisico’s.

Ik zal terugkeren met een selectie van waarde voor abonnees van de strategieën-speech en mijn idee geven van het relevante toegangspunt tot de markten.

Het is nog geen tijd om te lanceren.

Charles Sannat

“Dit is een ‘informatief’ artikel, d.w.z. het is geheel of gedeeltelijk vrij van reproductie, op voorwaarde dat deze paragraaf erna wordt weergegeven. Insolentiae.com is de site waar Charles Sanat zich dagelijks uitdrukt en een ruwe en meedogenloze analyse van economisch nieuws geeft . Bedankt voor het bezoeken van mijn site. U kunt zich aanmelden voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com. »