Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat is het meest gebruikte apparaat?

Wat is het meest gebruikte apparaat?

Er zijn veel elektrische apparaten die onnodig veel verbruiken en geld verspillen. Door ze te leren kennen en te weten hoe u ze moet gebruiken, kunt u op de lange termijn aanzienlijke energiebesparingen realiseren. concentreren.

Het apparaat dat de elektriciteitsrekening verhoogt

sommige Elektrische apparaten verbruiken veel meer energie dat anderen. Dit is bijvoorbeeld het geval van koelkast, maar ook diepvries : In totaal , consumptie van deze twee Hardware gecombineerd 346 kWh/jaar. Ze worden op de voet gevolgd door droger en wasmachine ! (301 kWh/jaar). Onderaan de lijst staan internetboxDe boiler, De koffiezetapparaat of zelfs magnetron !

Energiebesparing: andere apparaten die te veel verbruiken

maar de koelkast Niet het enige apparaat intense energie thuis. In de keuken, De het toilet of zelfs Huiskamer, Er zijn anderen Apparaten die te veel verbruiken. Hier is de lijst:

  • verwarming
  • de televisie
  • koelkast en vriezer
  • Was-en droogautomaat
  • afwasmachine
  • kookgerechten

Moeten apparaten worden losgekoppeld om energie te besparen?

Ja en nee. Sommige huishoudelijke apparaten bij gebruik Oponthoud, blijf consumeren onnodig Elektriciteit. Om dit te voorkomen, kunt u loskoppelen wanneer u het niet gebruikt. Dit heeft betrekking op dingen die gemakkelijk kunnen worden gescheiden, zoals een bestand Tosti apparaat De magnetron, De boiler, Wifi-box, computer…maar wees voorzichtig, sommige apparaten kunnen dat niet zijn niet verbonden elke nacht. In feite is de koelkast of zelfs diepvries moet doorgaan Voedselopslag. Scheid ze niet tenzij je afwezig meer dan twee weken.

READ  Wall Street is voorbij, gedreven door banken - 29-06-2023 om 22:32