Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat is het gevolg van de blues?

De vervroegde uitschakeling van het Franse nationale elftal op Euro 2020 verschijnt in de komende FIFA-ranglijst.

De volgende FIFA-ranglijst wordt noodzakelijkerwijs vooral verwacht. Als gevolg van de internationale wedstrijden die aan het begin van de zomer plaatsvinden, het EK en Copa America, evenals de Gold Cup. We zullen nog een paar weken moeten wachten omdat de nieuwe hiërarchie van het wereldvoetbal pas op 12 augustus wordt onthuld.

Lees ook: Mbappé, paniek kost veel

Er zijn echter al rekenmachines uitgekomen en om de gemaakte schattingen te geloven, zou de classificatie geen significante verstoringen moeten kennen. Ondanks het verlies in de kwartfinales blijft België voor het vierde jaar op rij aan de top van het wereldvoetbal. De uitschakeling van The Blues uit de Ronde van 16 is niet zonder gevolgen voor de Franse ranglijst. Als tweede sinds het najaar van 2018 zal de wereldkampioen naar verwachting naar de derde plaats zakken. De fout in Brazilië, dat de finale van de Copa America bereikte, zorgde ervoor dat hij zich op de tweede plaats kon vestigen.

De heilige Europese kampioen Italië, die in mei als zevende eindigde, zou onderaan het podium moeten verschijnen en dus voor Engeland, dat dus ondanks hun positie in de laatste ronde een plaats zou verliezen. Ook bereikte hij in mei Argentinië de achtste plaats, die dankzij hun overwinning in de Copa America op de zesde plaats zal uitkomen. In de halve finale zakt Spanje toch naar de zevende plaats, voor Portugal, dat drie plaatsen zakt. Denemarken zou op de negende plaats moeten verschijnen en Nederland terug in de top tien ten koste van Uruguay.

READ  De drukte van Messi en de Argentijnen

Verwachte FIFA-stand op 12 augustus 2021:

1- België
2- Brazilië
3- Frankrijk
4- Italië
5- Engeland
6- Argentijns
7- Spanje
8- Portugal
9- Denemarken
10- Nederland

Lees ook:Behoud Deschamps, hij had op de blues kunnen stemmenLe Graët besliste over de toekomst van DeschampsDe grote beslissing van ZidaneDeschamps, vreselijke opmerking