Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat als een bekwaam man geen man is?

Homo habilis-schedel. In hun onderzoek richtten de wetenschappers zich op het onderzoeken van dentine, wat zeer nauwkeurige metingen mogelijk maakt, aangezien tanden zich veel langzamer ontwikkelen dan bot. Lanmas / Alamy via Reuters Connect

Verval – Volgens nieuwe analyses zijn monsters uit Zuid-Afrika eigenlijk australopithecines.

paleontologie Het is een levende wetenschap. De bijdragen van nieuwe technologieën verstoren voortdurend de zekerheid. De laatste jaren is er grote vooruitgang geboekt op het gebied van morfometrie. Deze wetenschap bestaat uit het meten van de verschillen in morfologie tussen fossiele exemplaren. Een team van wetenschappers onder leiding van Clement Zanulli, een CNRS-onderzoeker in het Pacea Laboratory aan de Purdue University, is gepubliceerd in PNAS (Rapporten Academie van Wetenschappen Verenigde Staten) Een nieuwe analyse van de vele pre-menselijke overblijfselen die in Zuid-Afrika zijn ontdekt, toont aan dat een groot aantal ervan in feite aan de verkeerde groep wordt toegeschreven. Het idee was om alle overblijfselen te bestuderen die eerder werden toegeschreven aan de eerste vertegenwoordigers van het geslacht afslaanHet is gedateerd tussen 1,5 en 2,5 miljoen jaar geleden in Zuid-AfrikaVerklaart de wereld. Van de 23 onderzochte monsters behoren slechts 4 tot 7 tanden tot deze groep.

Type afslaanHet verscheen in Afrika…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 81% om te ontdekken.

De grenzen van de wetenschap verleggen is ook vrijheid.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  NASA is erin geslaagd zuurstof te produceren op de Rode Planeet