Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom zou de Million Mile Man een Model S op de Lucid Air krijgen?

Waarom zou de Million Mile Man een Model S op de Lucid Air krijgen?

Lucid Air proberen?

Bouw je eigen Lucid Air of bestel een gratis proefversie.

Hansjörg Eberhard, een Model S-man op een miljoen mijl afstand, zal zijn Tesla inruilen voor een Lucid Air voor nieuwe avonturen.

Wanneer de auto een miljoen kilometer aflegt met zijn enige eigenaar, kunnen we er bijna van uitgaan dat de bestuurder een nieuw model van het merk kiest. Maar Hansjörg Eberhard, de man in de 1,6 miljoen kilometer-uur van de Model S P85+, besloot van zuivelfabriek te veranderen en Lucid Air te kopen.

de reden ? Amerikaans merkgedrag dat hij beschrijft “Gewoon jammer”naar hem toe en in het omgaan met problemen. Maar dat is niet zozeer een officiële erkenning van zijn loyaliteit (Irv Gordon, bijvoorbeeld, werd een Volvo-ambassadeur met de drie miljoen kilometer lange P1800), maar de schijnbare moeilijkheden van het merk om de zorgen over zijn auto te beheren en de leiding te nemen, overtuigden de bestuurder om van merk te veranderen.

Zal Lucid Air Hansjörg Eberhard waarmaken?

Want sinds 2014, de datum van zijn aankoop van een elektrische auto, heeft Hansjörg Eberhard een aantal van hen ontmoet. volgens hemZijn Model S heeft gemiddeld elke 100.000 km een ​​nieuwe motor nodig! Daarom zegt hij dat als hij in zijn Model S blijft rijden, hij het eens is met de praktijken van Tesla.

Dus ga naar Lucide studio in München Om een ​​kijkje te nemen in de luchtauto die heeft grote technologische vooruitgang En nog veel meer attributen om te claimen. Op dit moment is er geen informatie verstrekt over het model dat door de ontwikkelende Duitser is besteld voor roadtrips. Het valt nog te bezien of het betrouwbaar is Newark sedan er zal zijn. Een punt dat snel zal worden benadrukt door Hansjörg Eberhard, aangezien hij niet het type is om zo snel van auto te wisselen. Duurzaamheid weet het!

READ  Cryptocurrency: de ex-vriendin van Sam Bankman-Fried geeft hem vanaf het begin de schuld: nieuws


Lees ook
Lucid Air: Tesla Model S-concurrent demonstreert zijn ingebouwde technologieën