Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom waren Paul Rudd en Cole Sprouse niet speciaal?

Ben Winston, de regisseur van dit interview, legde uit waarom sommige castleden van de serie niet in de special verschenen.

speciale aflevering van vriendenHet was donderdag te zien op HBO Max en bracht prachtige mensen samen: de zes hoofdacteurs van de serie, van wie sommigen Gasten Zoals Tom Selleck en Maggie Wheeler en VIP-gasten waaronder Justin Bieber, David Beckham of Lady Gaga. Fans hebben echter niet nagelaten de afwezigheid van enkele kleine komieken uit de sitcom op te merken, met name Paul Rudd (Mike Hannigan, de metgezel van Phoebe) of zelfs Cole Sprouse (Ben, de zoon van Ross).

Hiernaar gevraagd door de site wikkelenEn de Ben Winston, de directeur van deze reünie, legde uit dat de belangrijkste reden tijdgebrek was.

“We konden niet iedereen ontvangen”, herinnert hij zich, “omdat het programma maar 1 uur en 45 minuten duurt.” En je moet voorzichtig zijn, het grootste deel van deze aflevering draait om de zes hoofdrolspelers. Je kunt niet veel cameo’s hebben, want er verschijnen natuurlijk honderden coole mensen in vrienden door de jaren heen. Helaas konden we niet iedereen binnen krijgen.”

‘complexe periode’

De directeur legde ook uit dat de organisatie door de coronapandemie wel eens is gehackt.

“Weet je, we hebben wat mensen uitgenodigd die uiteindelijk niet binnen konden komen”, zei hij. “Het is een ingewikkelde tijd om televisie te maken, sommige mensen kunnen niet naar het buitenland reizen, sommige mensen zijn op andere locaties geweest en sommigen zijn in ‘bubbels’ geweest om risico’s te vermijden.”

Jennifer Aniston is dezelfde die de show aan het filmen was ochtendshow Voor Apple TV + en het was in een geïsoleerde “bubbel”, was het noodzakelijk om speciale toestemming aan te vragen om af te sluiten.

READ  Er staan ​​geen buitenlandse series meer in de top 20 van meest bekeken tv-series in Frankrijk