Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spoilers voor de week van 31 mei 2021

Morgen is onze spoiler. Wat gebeurt er morgen voor ons de week van 31 mei 2021? Samenvatting en spoilers.

[Mis à jour le 28 mai 2021 à 19h40] Dit artikel bevat spoilers voor afleveringen van Tomorrow Belongs to Us vanaf 31 mei 2021. TF1. Volgende week staat Louise nog steeds tegenover haar stalker in de straten van Sete, maar deze keer is hij geïnteresseerd in zijn kinderen. In de villa van de tweeling Aurore en Samuel zetten Hadrian en Sophia hun avontuur in het geheim voort, maar William vermoedt iets als hij thuis ondergoed ontdekt. Sindsdien zal hij nooit stoppen met kijken naar van wie het ondergoed is. Gedurende deze tijd gaat het onderzoek naar de verdwijning van Clementine door en komt Anna langzaam op weg naar een oplossing. Ondertussen belooft Sasha zijn dochter Solin dat hij zijn potbedrag zal terugbetalen, maar de jonge vrouw en haar broer Ben verliezen steeds meer vertrouwen in hem. Bedenk dat Sasha bijna twintig jaar een dubbelleven leidde en zich voor zijn naasten verborg dat hij al twee gezinnen had. Hij vermoordde ook de atletiektrainer Clementine en Vincienne, zijn ex-vriendin die hij erg nieuwsgierig vond. Nog een plot dat volgende week in DNA wordt vermeld: Timothy zal erachter komen dat Lou van plan is te verhuizen en advies inwinnen bij zijn vader, Victor, die vervolgens voor de gelegenheid in de serie terugkeert.

DNA – Programma-informatie

Na lange tijd elke avond vanaf 19.20 uur op TF1 te zijn uitgezonden, is onze Morgen half juni 2020 een beetje veranderd. Sindsdien zijn er DNA-afleveringen uitgezonden Maandag t/m vrijdag om 19:10 uur bij TF1.

READ  Vergeet de woorden niet: Maestro Caroline vertrouwt het gedrag van Nagui in de groep

Het kijken van nieuwe afleveringen van Morgen hoort bij ons dagelijks op televisie programma’s Het is niet altijd gemakkelijk en het is voor het mooiste leven. Maar TF1 heeft aan alles gedacht en biedt fans de mogelijkheid om de nieuwste afleveringen te vinden die in de herhaling zijn uitgezonden op uw internetboxen, maar ook op hun site MijnTF1.

Als je niet voor je tv zit om morgen is van ons live op TF1 te kijken, heb je nog steeds de mogelijkheid om de livestream op de site te bekijken. MijnTF1. Hiervoor hoef je alleen maar in te loggen met je e-mail- of Facebook-account en te genieten van de live-uitzending op je telefoon, tablet of computer. En als je een aflevering mist, kun je herhalingen van de meest recent uitgezonden afleveringen op één plek vinden, wat er ook gebeurt. Wereld goed gedaan!

Onze Tomorrow-serie, uitgezonden sinds 17 juli 2017, is gebaseerd op een enorme cast. Wat de krantenkoppen betreft, verbaasde TF1 Ingrid Chauvin die Chloé Delcourt speelt, het hoofdpersonage van de serie. Voor haar zien we ook de aanwezigheid van Alexandre Brassor als Alex, Chloe’s vriend. Maar we kunnen ook zangeres en actrice Laurie Bester vinden als Lucy Salducci, een Sit-politieluitenant. Let ook op de aanwezigheid van Clement Reims die won in het castingproces dans met de sterren 9 eind 2018. De serie gaat ook door enkele scènes in het Sète-ziekenhuis waar we Solène Hébert ontdekken als Victoire Lazzari, een stagiaire in de instelling.