Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom mocht ze niet in Amerika blijven?

Donderdag 9 september 2021 publiceerde Christian Yudlin zijn autobiografische boek, Vanessa Paradis, The Divine Artist. De schrijfster kijkt terug op een beroemde dag in 1995 toen de zanger op het vliegveld werd gearresteerd wegens bezit van cannabis. Weinig belediging in de Franse pers, wat er desondanks toe leidde dat hij een verblijfsverbod op Amerikaanse bodem kreeg.

Een zangeres, een actrice of zelfs een model … Vanessa Paradis is tegenwoordig over de hele wereld beroemd vanwege haar vele talenten. Dankzij het onverwachte succes Lucht en taxi In 1987 werd de jonge vrouw een echte ster, op de leeftijd van slechts 14 jaar. Het moet gezegd worden dat zijn single, zijn eerste, 1,3 miljoen exemplaren verkocht in Frankrijk en meer dan 3,2 miljoen exemplaren in het buitenland! Maar zijn internationale carrière had heel snel stoom kunnen verliezen… door een gebeurtenis die zelden in de Franse pers werd vermeld. In haar autobiografische boek Vanessa Paradis, The Divine Artist – dat Femme Actuelle kon verwerven voordat het werd gepubliceerd, donderdag 9 september 2021 van Prisma Editions – blikt schrijver Christian Yudlin terug op een bepaalde dag in 1995 die de ster had kunnen kosten duur. Dat was toen Vanessa Paradis.

Op 16 februari 1995 ging Vanessa Paradis naar Canada om de film Elisa te promoten, waarin ze net samen met Gerard Depardieu en Clotilde Corot had gefilmd. terwijl ze mee moest doen Zijn toenmalige metgezel, Lenny Kravitz, op de Bahama’s, werd de 22-jarige kunstenaar gearresteerd op Pierre Elliott Trudeau International Airport in Montreal … in het bezit van cannabis. “Tijdens het zoeken in haar tas om haar papieren aan de douanebeambte te overhandigen, liet Vanessa Paradis een medicijnpil op tafel vallen…”, vertelt de plaatselijke krant. Montreal Pers. De zangeres en actrice heeft slechts drie gram (…)

READ  Véronique Genest was uitgesloten van tv-film, Marc-Olivier Fogiel is blij

(…) Klik hier om meer te zien

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: