Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom Messi de training dinsdag vroeg verliet

Volgens onze informatie stopte Lionel Messi dinsdag voortijdig met trainen. De Argentijnse spits, Paris Saint-Germain, had niet graag een workshop gehad die tijdens de sessie plaatsvond.

Jorge Messi, vader van Paris Saint-Germain-spits Lionel Messi, hekelde vrijdag in een Instagram-verhaal het “nepnieuws” dat gericht was op zijn zoon. “Alles is onwaar, waar is het bewijs”, vraagt ​​de Argentijn naar informatie van RMC Sport (die we bevestigen) dat er gesprekken gaande zijn met het oog op een verlenging (wat Galtier bevestigde in een persconferentie). Maar ook over een tweet die een paar uur de ronde deed over het vervroegde vertrek van de wereldkampioen tijdens de training van dinsdag. De Argentijn zou “teleurgesteld” zijn geweest door Christophe Galtier, die hem tevergeefs zou hebben proberen tegen te houden. In de club wijzen we deze versie ten stelligste af.

>>> Venster direct overdragen

Het valse nieuws dat de vader van Messi aan de kaak stelde – Instagram

Messi is afwezig bij de collectieve sessie van donderdag

Volgens onze informatie stopte Lionel Messi zijn sessie. Voor sommige bronnen is de belangrijkste reden de door Christophe Galtier voorgestelde oefening. De aanvallers hadden taken te doen en de voorgestelde workshop omvatte defensieve taken die de Argentijn boos zouden hebben gemaakt. Aan de andere kant maakte de begeleidende delegatie van de club duidelijk dat Leo Messi van dichtbij geblesseerd was en dat hij de volgende dag (woensdag) verzorgd werd. Ook de oud-speler van Barcelona deed donderdag niet mee aan de groepssessie. Heeft het te maken met deze blessure? De wereldkampioen en zijn Parijse partners zullen hem naar verwachting zondag ontmoeten in het Parc des Princes, Stade Rennes aan het einde van de 28e dag van de Franse eerste divisie.

De belangrijkste artikelen

READ  Italië gebruikt Mainan om de spot te drijven met Donnarumma