Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom is er maar één indicator in HD in patch 9.2.5? -World of Warcraft

Aangezien we al de mogelijkheid hebben om te rapporteren, krijgt de WoW-interfacebenchmark een upgrade in patch 9.2.5. De resolutie is verhoogd, zodat het er bij ingezoomd niet uitziet als een stel pixels. Sinds patch 9.1.5 is het al mogelijkCursorgrootte vergroten in de toegangsopties.

Bij deze gelegenheid heeft Grayvves genoten van het hoogtepunt van deze schuifregelaar in vergelijking met anderen die nog steeds in standaarddefinitie zitten.

Waarom niet van de gelegenheid gebruik maken om de andere indicatoren aan te passen? Er is geen officieel antwoord over dit onderwerp, maar de redenen kunnen meerdere zijn. Het eerste dat in me opkomt, is dat met de vele wijzigingen die in de gebruikersinterface zullen worden aangebracht, DrakenvluchtBlizzard maakt van de gelegenheid gebruik om nieuwe aanwijzingen te introduceren. In dit geval ging het om een ​​betere definitie van de indicator die spelers konden wijzigen.

Een andere mogelijkheid is dat deze andere sliders geleidelijk zullen arriveren en dat de optimalisatie recentelijk is bepaald.

In onderstaande video kun je de nieuwe slider vergelijken met die in je mailbox of taken.

READ  The Game & Watch: The Legend of Zelda voor pre-order bij Amazon!