Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hidetaka Miyazaki onthult zijn favoriete baas bij Elden Ring – Nieuws

Hidetaka Miyazaki onthult zijn favoriete baas bij Elden Ring – Nieuws

Het is de kracht van dit succes dat beroemdheden spel ontwerper van zielenoverigens hoofd van FromSoftware, keerde terug naar: Xbox Wire Japan Over gamedesign in een kort interview. Hij legt in het bijzonder uit wat deze nieuwe open-wereldervaring motiveerde, die niet veel gefragmenteerd was van de vorige games van de studio.

In termen van het algehele ontwerp van de game, afgezien van het gevoel van voldoening, wat een consistent idee is sinds Dark Souls en zijn vervolg, denk ik dat de focus ligt op het gevoel van avontuur, waar je de uitdagingen van een enorme wereld kunt aangaan vol onbekenden en bedreigingen, was een beslissende factor.De vrijheid om vrij te bewegen van het ene uiteinde van de onderwereld naar het andere, zonder geconfronteerd te worden met een president Of vijandig gebied, het blijft al een belangrijke troef van de nieuwste FromSoftware, die een bijzonder omvangrijke installatie vereist aan het begin van het ontwikkelingsproces.

Gelukkig kon regisseur Miyazaki putten uit de opgedane ervaring binnen het team om te delegeren. “Wat de daadwerkelijke productie betreft, is dit een veel groter spel dan voorheen, wat betekent dat er meer verantwoordelijkheid is toegewezen aan andere mensen dan ik. Met andere woorden, de mensen die ik aan dit project kan toewijzen, zijn volwassener geworden, en daarom hebben we besloten dat de tijd rijp was om dit spel te maken.“.

Als de open wereld van Elden Ring van velen lijkt te leren open werelden ga voor hem staan, Miyazaki.’Ik denk niet dat hij en zijn groep werden geïnspireerd door een bepaald spel“Maar het is duidelijk dat er meerdere zijn:”Als speler heb ik veel openwereldgames geprobeerd die klassiekers zijn geworden, en elke game heeft me geïnspireerd. Ik kan er maar een paar noemen, zoals de Elder Scrolls-serie of zelfs The Witcher 3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is ook een bijzonder recent voorbeeld.

READ  Curiosity ontdekte een "metalen bloem" op Mars

Zelfs het hoofd van de franchise geeft zich over aan enkele geheimen met betrekking tot het ontwerp, wat het moment is om de centrale vraag te stellen: presidentHoogtepunten van het avontuur:Al vroeg in het ontwerp van de kaart, vooral de grote kaart, werden de leiders die zich in het gebied zouden verspreiden in steen gebeiteld. Dus de kaarten zijn gebouwd op basis van hoe de bazen spelen, en de manier waarop de bazen worden gespeeld, wordt aangepast op basis van de kaarten waarin ze verschijnen“, onthullen.

Wat vooral voordelen heeft president van president ? “Het is heel moeilijk om te beslissen, maar ik zal Radan . kiezen‘Verwijzend naar de reus die de verloren zielen van Caelid martelde.’Hij is een geweldige persoonlijkheid en ik hou ook echt van alle theatervoorstellingen die verband houden met het Radan-festival. Ik denk dat we daar deze gevoelens vinden vermengd met feest en levendigheid, maar ook een speciaal verdriet voor elk van henLegt Miyazaki uit, die eraan toevoegt dat niemand in het team het idee serieus nam toen het voor het eerst ter sprake kwam. Wat betreft het toevoegen van nog twee president Op dit onofficiële platform wordt de spel ontwerper Leunend naar Godrick en Rykard. En Malinia dan?

Lees ook | Er komt een aflevering van Elden voor en na