Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom France 3 besloot een einde te maken aan zijn beroemde marmotten

“Vaarwel”: dit zijn de twee woorden die officieel worden uitgesproken door het hoofd van de das in de cultkleding van France 3. De beroemde parodieën van deze kleine dieren zullen uit de lucht verdwijnen. Waarom werden ze geschorst? Laurent Sauvage, technisch directeur, geeft ons de redenen.

Na 5 jaar op de France 3-antenne te hebben gestaan, Dassen en hun grappen zijn verdwenen. Terwijl ze schitteren – deze zomer vooral tijdens de Olympische Spelen in Tokio – leerden we in een clip die Télé-loisirs je onthulde in een preview dat de kleine dieren hun boog maken. Toch werden we verliefd op een Tahitiaanse die haar lendendoek verloor, Voetballer rolt op de grond na nep-interventieminnaar Titanic Haar sjaal in de ogen van haar partner sturen, die zichzelf naar Brigitte Bardot . bracht minachting Of de peddel in de lucht slaan, muzikanten swingen als Indochina… Parodieën waren al hun handelsmerk. Bovendien, Dit “vaarwel” Het was een scenario gemodelleerd naar de laatste woorden van Valérie Giscard d’Estaing in 1981 op de Elysee… France 3 technisch directeur Laurent Sauvage legt de onderkant van dit unieke afscheid uit.

Télé-Loisirs: U bent de oorsprong van de creatie van dassen. Waarom heb je dit dier gekozen als pauze voor France 3?

Laurent Sauvage : Ik zette gewoon een traditie voort op France 3 – een traditie die uniek is voor de Franse televisie – de traditie om dieren in de kleding van de zender te introduceren. Denk eraan: er waren olifanten, flamingo’s, giraffen… Het is een gezellige traditie tijdens de kerst- en zomervakantie. Het doel is om elke keer deze kleine clips van ongebruikelijke humor te brengen, kleine droomachtige, maar altijd tegen een achtergrond van Frans grondgebied om onze regio’s te benadrukken. Persoonlijk werd ik verliefd op de das…

READ  Quinté + op zondag 16 mei 2021 in Longchamp: verwachtingen

De spreuk van France 3 had een hamster kunnen zijn

Maar waarom das?

Aanvankelijk werkten we met Dream en Creative Studios aan Hamsters. Maar ik wilde dat het heel realistisch was, maar de morfologie van de hamster stond het niet toe. Ook hebben we voor elke lettergreep het skelet van de groundhog bestudeerd en de gebaren dienovereenkomstig aangepast. Voor fietsers zijn we maar één keer van deze regel afgeweken, omdat de achterpoten niet lang genoeg zijn. Maar ik wilde dat de marmot bij de Tour de France aanwezig was… dan!

Was je verrast door het succes van deze wezens?

Op dit moment, ja! Ik heb duizenden brieven en e-mails ontvangen die de gehechtheid van mijn kijkers aan onze kleine dieren bewijzen. Sommige berichten maakten me aan het huilen … Ik ontdekte dat mensen haar volgden in de lucht … Ik werd zelfs gecontacteerd door een professor in kinderoncologie in het Gustave Roussy-ziekenhuis, die me uitlegde hoeveel hun aanwezigheid mijn kleine patiënten glimlachen. Sindsdien heb ik contact met ze…

De groundhog is Hollywood binnengevallen!

Dit fenomeen ging je een beetje voorbij toen de Amerikanen het ontdekten, toch?

Een Amerikaanse internetgebruiker ontdekte ze zelfs en deelde een video op sociale netwerken. Ging, Actrice Alyssa Milano en haar drie miljoen volgers zijn verliefd op hen geworden. Dus tussen eind december 2020 en begin januari 2021, dat wil zeggen, in een paar dagen tijd gingen we van 45 miljoen video’s naar 70 miljoen! Sindsdien tellen we niet meer… maar het succes staat ook aan de kant van de professionals. Op festivals wonnen dassen in 5 jaar 35 prijzen.

READ  “Ik brak ...” (video)

Waarom stoppen?

Want het is mijn taak om nieuwe producten te introduceren, creatief en dynamisch te zijn en de kijker te verrassen. Ik weet dat ik zal verdrinken in post van boze kijkers dat dit avontuur voorbij is. Maar we moeten innoveren voordat het publiek moe wordt … Door het succes op sociale netwerken en het uitstel van de Olympische Spelen in Tokio heeft de das een extra levensjaar gekregen. Uitzonderlijk, omdat we de connectie van het publiek met deze personages kennen, hebben we een speciale clip gemaakt om hun vertrek aan te kondigen.

Een nieuw personage wordt verwacht voor Kerstmis

In deze clip is er een “thriller” over een nieuw personage in de toekomst. Zal het harig of gevederd zijn?

Ah, ik vraag u geduld te hebben tot het einde van het jaar! Hij heeft veel sterke punten, dat zul je zien! Dertien clips zijn al geproduceerd en worden eind dit jaar en volgende zomer uitgezonden.