Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

VS: Een cowboy voert een echte “rodeo” uit in Michigan (video)

VS: Een cowboy voert een echte “rodeo” uit in Michigan (video)

De politie van Michigan (VS) heeft een videoclip vrijgegeven, gefilmd door een van haar patrouilles, waarin een cowboy op zijn paard een koe achtervolgt op de Interstate-75.

Ongebruikelijke foto’s. Terwijl de auto’s op volle snelheid reden, ging een cowboy uit Michigan te paard op zoek naar een koe en aarzelde niet om de weg over te steken om het dier te volgen.

Op de beelden die door de politie in de noordoostelijke staat van de Verenigde Staten zijn vrijgegeven, is te zien hoe de koe zich gevaarlijk voortbeweegt op de snelweg, terwijl de cowboy op alle mogelijke manieren haar probeert te vangen met zijn kleverige touw.

De politie roept een cowboy

Volgens de politie kwam het dier eerst vast te zitten in een steengroeve naast de weg. Eenmaal bevrijd begaf het geschrokken dier zich direct naar de snelweg die er pal naast lag. Uit angst voor onheil riepen de agenten er de voorkeur aan een cowboy in te schakelen om het beest te vangen.

Gelukkig is angst meer dan kwaad voor het dier en voor de cowboy. Volgens een bericht van de politie van Michigan kon de man het dier eindelijk vangen en ongedeerd terugbrengen naar zijn kooi.

READ  Een kolonel van de Revolutionaire Garde werd doodgeschoten in Teheran