Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

video.  Catalonië: Franse vakantiegangers gaan een overstroomde straat in en brandweerlieden helpen hen

video. Catalonië: Franse vakantiegangers gaan een overstroomde straat in en brandweerlieden helpen hen

In een video die op sociale media is geplaatst, is te zien hoe een auto een overstroomde straat probeert over te steken en in het midden vast komt te zitten.

Er stak een hevige storm op Catalaans dorp St. Hillary Sallalem, in de provincie Girona (Spanje). Op woensdag 24 mei troffen hagel en regen het stadscentrum, waardoor de straten onder water kwamen te staan.

Twee van de Fransen zitten vast door overstromingen

in video Op sociale media is te zien hoe een gele auto een overstroomde straat probeert over te steken en in het midden vast komt te zitten. Volgens burgemeester Sacalm van St. Hillary, in een interview met TV3En dat het Twee Franse burgers die de stad niet kende. Dat hadden ze kunnen zijn Helpen door vrijwillige brandweerlieden. Op de foto’s kunnen we een A-schijf onderscheiden die aan de achterkant van de auto is bevestigd. Een teken van een jonge bestuurder achter het stuur.

Wat is de cotxe en hoe moet je het doen. Het kan worden gewaardeerd als plovia bastant. Is er een plek waar dr. Gravolosa, antigame als je een probleem hebt, of wat dan ook, ik zoek een punt om een ​​mica van panxa te maken die een acuut acumulaat heeft dat niet meer te zien is pic.twitter.com/RC6TYd8hyF

– Raúl Andrew (@raulandreubcn) 24 mei 2023

De feiten gebeurden op een niveau Plaça del Doctor Gravalosa, het gebied dat het meest wordt getroffen door overstromingen in geval van regen. “Het overstroomt als het regent en in het algemeen als het hagelt, omdat de riolen verstopt zijn.”Legde de burgemeester van de stad uit op de microfoon van onze Catalaanse collega’s.

READ  Tsunami aan de Middellandse Zeekust binnen 30 jaar? Volgens een onderzoek is de waarschijnlijkheid "bijna 100%".