Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Moskou zegt dat het twee Amerikaanse strategische bommenwerpers boven de Oostzee heeft onderschept

De bommenwerpers werden onderschept voordat ze het Russische luchtruim binnenkwamen. Dit is de tweede onderschepping in zijn soort in minder dan een week.

Door Le Figaro met AFP

gepubliceerd updaten

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Een B-1B bommenwerper van de Amerikaanse luchtmacht. Grodd Harris

Rusland bevestigde donderdag dat het vissers had gestuurdbommenwerpers twee Amerikaanse strategische bommenwerpers te voorkomenstaatsgrenzen schendenMoskou zei dat het voor de tweede keer deze week boven de Oostzee was.

Het Russische ministerie van Defensie zei dat het Su-27- en Su-35-jagers had opgestegen en geïdentificeerd “Luchtdoelen als twee B-1B strategische bommenwerpers van de Amerikaanse luchtmacht“.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Tweede onderschepping in minder dan een week

Dit is het tweede bezwaar van dien aard sinds het begin van de week. “Overtreding van de landsgrenzen werd vermedenEn het ministerie van Defensie, dat vaststelde dat de onderschepte apparaten destijds waren toegevoegd, “Hij keerde veilig terug naar zijn basis“.

waren hun reizenUitgevoerd in strikte overeenstemming met internationale regels voor het gebruik van het luchtruimdezelfde bron toegevoegd. Moskou bevestigde dat het de afgelopen weken op deze manier meerdere westerse vliegtuigen had onderschept.

READ  Bekijk de custom platform template voor landelijke consultatie