Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voorspel de race PRIX DES WAPGERS

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


begin met slikken Hij kreeg wat opleving nadat hij vorige maand als tweede eindigde in Vincennes, genietend van een welverdiende pauze na een succesvolle zomer. Als een goede rechtshandige is ze een perfecte tandem met haar chauffeur en zal ze de luidste beweringen doen, ondanks een gestage oppositie die haar in wezen drijft. Hippie de Brillde laatste tijd een beetje teleurgesteld in Enghien, maar eerder goed gepresteerd op vergelijkbare gebieden, hakawiens laatste succes op dit circuit plaatsvond tijdens het zomerseizoen, en wiens recente uitstapjes getuigen van zijn huidige staat van grote pracht, of zelfs Hesperance Elteen merrie in volle progressie, en heeft voldoende middelen om haar goede manieren te bevestigen aan het einde van een foutloze run. Huila de Bellet Hij heeft al een goed seizoen achter de rug en heeft nog geen daling gezien, zoals blijkt uit de derde plaats als laatste hier op een goede daling. Blootsvoets na het hardlopen verstandig om op te warmen, Hestia Jedi Het maakte deze beproeving zeker tot een doelpunt. Horga Vandel Het heeft geen marge, maar slaagt er toch in om aan het einde van de verborgen cursus een beetje toegang te krijgen op dat niveau zoals je wilt. dezelfde opmerking voor La Ravel-stemmingfit, die al heeft bewezen te kunnen concurreren met dergelijke concurrenten.


Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard bestuurder
9 slikken baud s.
6 braziliaanse hippie Mater m.
16 hik AUBE L.
8 Hesperance ELTE Delacour c.
13 Huila de Pelé rochard geb.
15e Goede Hestia Terry C.
11 Horga Vandel Tom en.
7 La Ravel Mod Ruslet T.
READ  "Het is mijn slechtste herinnering aan Star Academy. Geen van hen wilde met me zingen."

De prognose Genybet.fr


begin van inname (9) Het blijft alleen bij goede uitgangen. In haar klas en weer op blote voeten, moet ze aanwezig antwoorden. Hippie De Brel (6) Beter dan zijn laatste poging en moet met vertrouwen worden behandeld.


Selecteer Genybet.fr

nummer. paard bestuurder
9 slikken baud s.
6 braziliaanse hippie Mater m.
16 hik AUBE L.
13 Huila de Pelé rochard geb.
8 Hesperance ELTE Delacour c.
11 Horga Vandel Tom en.
15e Goede Hestia Terry C.
3 gouden oester Michaël W.
5 EOLE geschiedenis Navard F.
14 HUNE DE CONDE Claire A.
7 La Ravel Mod Ruslet T.
10 gekke kruiden LAGADEUC F.
12 HACIENDA DE BLARY David L
2 hallo joey CZERWINSKI HUIS.
4 Vee hokka Erno S.
1 Hobin Keriphone MAILLARD AG