Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thierry (Love in the Meadow): Een nieuwe vrouw in zijn leven, een minnaar die zijn geluk al heeft beproefd (spoiler)

Thierry (Love in the Meadow): Een nieuwe vrouw in zijn leven, een minnaar die zijn geluk al heeft beproefd (spoiler)

Dit jaar voor het eerst in de geschiedenis Liefde is in de wei, De productie bracht een van de vorige deelnemers terug. dat het Thierry, die zeven jaar geleden voor het eerst meedeed. In die tijd eindigde hij diepbedroefd vanwege Annick die hem speelde. Om niet dezelfde fouten als in het verleden te herhalen, besloot Thierry zich niet te concentreren op de bedoelingen van de nieuwe vrijers en weigerde hij foto’s van hen te ontvangen.

Tijdens snelle dates ontdekt hij haar en wordt verliefd op hem Remedios en Sylvian, met een voorkeur voor het laatste. Tijdens het verblijf op de boerderij werd deze voorkeur tot groot ongenoegen van Rémé bevestigd. Helaas waren Sylvians gevoelens niet wederzijds. “Ik droom van tijd delen. Ik ben al een paar jaar alleen omdat ik veel heb gewerkt en nu ik met pensioen ben, wil ik iets stils‘, opmerkelijk verklaard door het huis van Thierry, dat al zesentwintig jaar in aanbouw is. Het is een project dat hij uitvoert naast zijn toch al veeleisende activiteit als landbouwer. Het is dus zeker voltooid tussen Thierry en Sylvian, maar Karen Le Marchand had een grote verrassing voor haar favoriet, namelijk Nieuwe batch post !

Ik belde twee of drie…

Dus, heeft een van deze karakters een effect gehad? In de volgende aflevering van Liefde is in de wei Verwacht op 7 november, maar al beschikbaar op het Salto-platform, heeft Thierry een update gegeven over zijn situatie met Karine Le Marchand. “Ik heb twee of drie nummers gebeld, maar toen we erin groeven was dat niet het geval‘Ik verklaar eerst, dan specificeer ik dat ondanks alles’in iets“Inderdaad, Thierry heeft opnieuw contact opgenomen met iemand aan wie hij zeven jaar geleden al had geschreven, ter bevestiging mirai, een gepensioneerde boodschapper die in de Vaucluse woont, vlakbij zijn huis. “Ik ging naar Avignon, we leerden elkaar kennen en ik zei tegen haar: “Ik breng je naar de boerderij”, en ze zei ja. Een week later ging ik haar ophalen, ze bracht de nacht door en we aten… Toen nam ik haar de volgende dag mee naar huis. Maar er gebeurde niets!‘ Zei hij, verzekerend dat alles in orde was.kusjes al“.”Maar kussen slaapt nooit!Hij benadrukte dat het een belangrijk onderscheid is voor het “schurkenlot”, want zodra deze stap is genomen, zal het klaar zijn om “begaan“.

READ  Netflix onthult de geheimen van zijn succes met een nieuwe site

Thierry hoopt Mireille, met wie hij al plannen heeft, te blijven zien. “Leuke vent, ik heb het gevondenVerheug je, Karen Le Marchand beloofde het hem “snel” voor te stellen.