Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voordat Tim Cook de handschoenen ophangt, wil hij graag een nieuwe productcategorie lanceren

Volgens Mark Gorman wil Tim Cook een nieuwe productcategorie lanceren voordat hij zijn functie als CEO van Apple verlaat. in een Het nieuws wekelijkse rapporten Tekens “Insider, wie is? Tien jaar aan het hoofd van Apple Er wordt gezegd dat hij van plan is toezicht te houden op een eventuele grote lancering die een augmented reality-bril zou kunnen zijn. De Apple-auto, die jarenlang in het kader van het Titan-project is ontwikkeld, zal lang duren voordat hij zijn eerste vruchten afwerpt.

Volgens Gorman is Apple nog steeds van plan om volgend jaar een mixed reality-headset te lanceren, maar augmented reality-brillen worden pas halverwege het decennium verwacht. Daarom zou Tim Cook tussen 2025 en 2028 zijn plaats kunnen verlaten (wetend dat Apple hem 1 miljoen aandelen zou moeten geven als hij tot 2025 blijft).

Robotafbeelding van een virtual en augmented reality-headset

Een robotafbeelding van een augmented en virtual reality-headset van Apple

De

Oculus Quest 2, het prototype van de virtual/augmented reality-headset van Apple?

Het hoofd van de fabrikant had afgelopen april al aangegeven dat hij zichzelf niet ziet « misschien meer » CEO over tien jaar Hij wordt 70 jaar. En volgens de nieuwsgierigen BloombergCook begrijpt dat je relatief jong moet zijn om een ​​bedrijf te runnen in Silicon Valley.

In termen van wie het kan overnemen, heel slim wie het zou zeggen, maar er is binnen Apple management “successieplanning” die hetzelfde is Bloomberg Hij beschreef het vorig jaar (lees: Wie zal de huidige leiders van Apple opvolgen?). Er wordt natuurlijk veel gepraat over Jeff Williams, Briljant binnen de groep Maar hij is niet veel jonger dan Tim Cook.

READ  Zorgverzekeraar dient klacht in tegen 12 oogheelkundige centra voor sociale fraude