Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vóór Conde, de (zeer) gemengde geschiedenis van de Franse spelers bij Barcelona

Van legende Eric Abidal (links) tot verliezer Philippe Christianval (rechts), 20 Franse spelers hebben voor Jules Conde in Barcelona gespeeld. Baku Largo / Panoramisch / Baku Largo / Aflo / Panoramisch / Daisuke Nakashima / Vape / Panoramisch / Jean Peppard / FEP / Panoramisch

afwijking – De eenentwintigste driekleur in het Blaugrana-jack, de jonge speler (23 jaar oud) zal proberen een onbekende trend om te keren.

Jules Conde, de uitzondering die de regel bevestigt? “Trots, dankbaar en blij om bij zo’n geweldige club te mogen horenDe jonge internationale verdediger (23 jaar) verliet de driekleur Sevilla voor Barcelona. Geëxecuteerd. Transfer van 55 miljoen euro. De voormalige speler van Girondins de Bordeaux wordt de 21e Franse speler die het Blaugrana-jack draagt. Frankrijk is de derde leverancier van buitenlandse spelers en gelijk met Argentinië staat achter Brazilië (31) en Nederland (23).Ik kan niet wachten om aan de wedstrijden te beginnen en mijn teamgenoten te ontmoeten. Ondertekening in Barcelona is een mijlpaal. Ik ben hier om trofeeën te winnenzweert. Hij won titels bij Barcelona, ​​en andere Franse spelers voor hem hebben dat gedaan. Zijn voorgangers in Camp Nou schitterden echter niet allemaal… verre van.

Na de korte ervaringen van Maurice Bejoy (1903-04) en René Venoyer (1913-14) aan het begin van de vorige eeuw, en de drie seizoenen van ex-Madridlins Lucien Muller (1965-1968), was het nodig …

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 83% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd? Log in

READ  Hazard's gedrag veroorzaakte ook spanning in de kleedkamer