Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voor Blizzard gaat World of Warcraft een nieuw tijdperk in met Dragonflight – World of Warcraft

Preach Gaming bracht onlangs tijd door bij Blizzard. Het was een kans voor hem om World of Warcraft uitgebreid te bespreken met de ontwikkelaars. Huisvesting, beëindigde functies en de toekomst van de MMORPG, er worden veel interessante onderwerpen besproken. Maar voordat we de informatie ontdekken die hij heeft meegebracht van zijn reis naar Irvine, is het belangrijk om de context vast te stellen.

Dramatische spellen prediken

In juli 2021, midden in het Activision Blizzard-intimidatieschandaal, plaatste Preach een video waarin hij aankondigde dat hij World of Warcraft voorgoed zou verlaten. Een populaire YouTuber, hij is een aardbeving voor zijn gemeenschap, en sommigen hebben hem ontdekt tijdens zijn avonturen in Azeroth. De evangelisatie gaat dan verder met games zoals FF14, waarin onder andere wordt uitgelegd dat dat spel op hoog niveau letterlijk World of Warcraft vernietigt.

In de maanden die volgden, plaatste hij echter een of andere van zijn WoW-video’s, met name met Jailer’s World First en zijn eerste stappen in Dragonflight.

Op 24 oktober publiceerde Predik een Video op Twitter We zagen hem en Ion Hazikostas voor het Orc-standbeeld op de Blizzard-campus. De gamedirecteur van WoW zette de toon van humor aan en vroeg hem of hij het spel niet had verlaten, waarop hij antwoordde dat hij dat nooit had gezegd.

Toen beschuldigde een deel van zijn gemeenschap hem ervan Blizzard te verlaten toen het bedrijf in rep en roer was, en vervolgens terug te keren om Dragonflight te lanceren, wat over het algemeen zeer positief was. Met andere woorden, hij zal weer de leiding hebben wanneer de MMORPG weer succes heeft, omdat er heel weinig geld te verdienen valt.

READ  In de Dordogne waren de Neanderthalers goed uitgerust... intellectueel - bevrijding

Redenen voor een reis naar een sneeuwstorm

Na zijn terugkeer uit Irvine keerde Preach terug naar de stroom over de redenen voor zijn reis. Hij was degene die Blizzard aanbood om de vragen te komen stellen die hij wilde. Het doel was niet om terug te komen met nieuwe informatie, maar om haar kijkers te informeren over haar indrukken van Blizzard van 2022 en de toekomst van Warcraft in het algemeen.

Vreemd genoeg, aangezien het niet Blizzard’s manier was om dit soort dingen te doen, stemde de studio ermee in en stond hen toe een kleine opnamestudio op te zetten op hun bedrijfsterrein, zodat de ontwikkelaars zijn vragen konden komen beantwoorden zonder op tijd verstrikt te raken.

Informatie om te onthouden

De stroom van evangelisatie is lang, erg lang. Meer dan vijf uur aan live-uitzendingen zijn beschikbaar in de herhaling op Twitch. Gelukkig, Fantastisch Hij had een goed idee om een ​​synthese van de belangrijkste elementen te posten en ik raad je aan het artikel meteen te lezen.

  • De ontwikkelaars hebben het over Dragonflight als een begin Het derde tijdperk van World of Warcraftin die zin dat de uitbreiding een fundamentele verschuiving vertegenwoordigt in de langetermijnbenadering van MMORPG’s.
  • Deze nieuwe benadering heeft betrekking op bepaalde functies zoals leengoederen of oorlogsfronten. Dit zijn spelsystemen die meestal uniek zijn in de ene uitbreiding en vallen in de volgende. Soms is de reden objectief en was het moeilijk in te zien hoe expedities naar de eilanden met Shadowlands konden worden gerechtvaardigd. Blizzard liet echter niet alles in de steek en de technologie werd soms op een andere manier hergebruikt, en de ontwikkelaars hielden rekening met feedback van spelers om nieuwe features te creëren, of om populaire, zoals Tower, terug te brengen. Legioen Magiërs.
  • Toch lijkt het erop dat Blizzard anders wil handelen en Verleng de levensduur van nieuwe functies, of in ieder geval een aantal van hen. Op het eerste gezicht denken we meteen aan Dragonflight die elders zou kunnen worden uitgebreid voor een latere patch, of zelfs in WoW 11.0.
  • Het nieuwe WoW-tijdperk zal ook beginnen De speler staat centraal in het ontwikkelingsproces, met groot belang voor hun waarnemingen. Dit zal ook het geval zijn bij Classic waar spelers zullen worden gehoord over de toekomst van het spel en wat ze willen zien na WotLK Classic.
  • Het is interessant om te weten Het effect van Activision lijkt minimaal over de ontwikkeling van WoW. Het is duidelijk dat de ontwikkelaars volledig gratis zijn.
  • In de toekomst onderzoekt het boek de mogelijkheid vanVerhaallijnen die meerdere uitbreidingen omvatten. Het is moeilijk voor spelers om echt om Jailer te geven, het personage dat ze net hebben ontdekt.
  • Wat betreft de wijzigingen in het nieuwe talentsysteem, het is ook ontworpen voor spelers die niet specifiek Mythic+ of raids betalen. Een groot deel van de gebruikers speelt rustig of verzamelt rijdieren en huisdieren. Niet alle spelers zijn op zoek naar de minste verbetering van de schade. Daarom hebben ze een systeem geïmplementeerd dat het toepassen van talentpunten eenvoudig en gemakkelijk maakt voor spelers die niet geïnteresseerd zijn.
  • Momenteel is er geen meerderheid van de spelers die dezelfde activiteit uitvoeren. Allemaal Hij doet het allemaal. Er zijn spelers die nog nooit een voet in een kerker hebben gezet. Het is daarom essentieel om content te creëren voor alle spelers, wie ze ook zijn.
  • Er is momenteel geen accommodatie, of zelfs op korte termijn. Het team weet dat dit een zeer populair verzoek is, maar het vereist een grote motorupdate om het te laten werken zoals het verdient – anders is het een onhandige mix van feodale stukken en beperkte aanpassingen. Hoewel dit geen groot nieuws is voor fans van deze veelgevraagde functie, is het geruststellend om te weten dat het nog steeds op de radar van Blizzard staat.
READ  Voor Masahiro Sakurai, Super Smash Bros. Ultimate heeft zijn definitieve vorm bereikt

Met ongeveer vijftien interviews in de pijplijn, lijdt het geen twijfel dat je in onze artikelen opnieuw over Preach Gaming zult horen. Reken op ons om het allemaal de moeite waard te verplaatsen 😉